gzdkpln LadyX Bi oğlumun Noyan diğerinin Teoman savaşçı gibiler sert haşin vurdulu kırdılılar resmen şimdiki aklım olsa daha sakin bi isim tercih ederdim 😁
cennet033 LadyX amin İnşaallah bizimki dede adı ben kayınpederimin adını koydum kendim istedim Allah var özünde çok iyi bir adamdır kimseye karışmaz bilgili
Tucci LadyX Oğlumun adı Atlas Kaan ben cinsiyeti belli olmadan oğlum olursa ismini Atlas koyacağım diye dillendirmiştim 🤍 Atlas ismi içimi çok büyütüyor dolduruyor uçsuz bucaksızmış gibi geliyor.Kaan ismini de eşim çok istedi koyduk Kaan diyince de aklıma Liderlik geliyor.Bebeğimiz 47 günlük henüz bir karakteri yok aka acıkınca asla durmuyor şuan için tek karakter özelliği bu 😂😂🍼
LadyX nebusss yaa ne güzel benim de oğlum olsa ismini Göktuğ koyabilirdim Göktuğ ve Göktürk isimli öğrencilerim hep çalışkan sorumluluk sahibi bilinçli çocuklardı
cennetmelegininannesi LadyX kızımın adı Eflin Ece🌸 kızım çok sosyal arkadaş canlıs, merhametli,algısı yüksek, zeki korkusuz, özgüveni yüksek bir çocuk. Kötü yönleri ise fazla hareketli geveze 😀
Fatmamut LadyX benim oğlumun adı Eymen hareketli ama sakindir her çocuğa etkisi yok bence 😅duygusal merhametli sakinliği seven bi çocuk🧿
Hnddmr LadyX kızımızın adını Talin koyacagız inşallah anlamı eski Osmanlı’da Arapça kökenli olarak açığa çıkarmak gerçeği çıkartmak anlamında kullanılmış Tal’in olarak ama nasıl bi huyu olur bilmiyorum :)
kizinaasikanne LadyX Benimkine etki nasıl etti ya da etti mi bilmiyorum ama gerçekten isimin karakter üzerinde büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum 😊
kizinaasikanne LadyX Duru kızımın adı. Duru; berrak ve temiz demek. Kızım doğduğundan beri acayip temiz bir kız yani ellerini yıkamayı silmeyi sever etrafı toplamayı sever ellerine asla bir şey bulaşmasını istemez vs ama aşırı derece de hareketli ve çok özgür olmak isteyen bir kız 😊