Byhnnn LadyX mesela ismi defne olanlar çok yaramaz ibrahim olanlar inat ahmet olanlar agır abi oluyor 😃
betulco LadyX anne karnında da hareketli halini gördüğüm bebeğimize doğru isim düşünmüşüz o zaman Sare için bildiğiniz bir şeyler var mı anneler 😂
supermooomy Enes ve ayaz isimlerinin aykırı çocuklar olduğunu düşünüyorum😂😂 çevremde örneği çok Kızım ismi Eylül gerçekten böyle sonbahar gibi annesinin çiçeği çok naif çok duygusal ani duygu değişim olan bir çocuk ama çok inat😂😂😂
aslhnkrts9 LadyX 1,5 yaşında kızım var adı Doğa . Gerçekten çok uyumlu , keşfetmeyi, ögrenmeyş seven , doğada vakit geçirmeye bayılan bi çocuk . Genel olarak sakin ve sürekli gülümseyen bi kız . Çok neşeli hafif inat bi karakteri var . Resim yapmaya bayılır 😂💕
cennet033 Oğlumun adı hasan nasıl bir etkisi var bilmem ama enerjik bir çocuk hareketi çok ama çok sevşyor ama ekranı da çok seviyor
mrs_mert LadyX 6 yaşında kızım var Gökçe Nil 🧚🏻♀️ uyumlu,narin, kırılgan bazen çekingen bazen de tam bi fırlama oluyo 😅 her şeyin doğrusunu anlattığımda o şeyi inatlaşmadan yapar konuşmak ve kırmamak onun için önemli. Bana Nil isminden dolayı biraz naifmiş gibi geliyo açıkçası. Çok şükür hiçbir konuda zorlamadı beni karakter olarak 💜
mlkunal Hellomy99 merhaba ç harfi zevkine düşkünlük veriyor biraz numeroloji isim harfleri ve enerjileriyle ilgileniyorum da söylemek istedim😊