susaMom_ canannnblbll Hiç yaşamadım canım normal doğum yaptım ama epiduralsizdi kaç gündür idrara çıkamıyorsun ki ?
Burcukayram canannnblbll bu durumu kız kardeşim yaşadı ama epiduralli sezeryanda bir cc bile fazla verilince epidural mesane bloke oluyormuş tekrar hissedebilmesi 1 hafta sürdü o süreçte sonda kullanmak zorunda kaldı idrar geldiğini hissedemiyor otursa bile yapamıyordu
canannnblbll susaMom_ epiduralin farkı oluyor mu bilmiyorum o yüzden öyle yazdım, bir gündür idrara çıkamıyorum hissedemiyorum geldiğini sonda taktılar
susaMom_ canannnblbll Yok balım bana sonda da takmadılar epiduralde yapmadılar belki sondadandır ben doğumun gecesinde idrara çıkabilmiştim
canannnblbll Burcukayram çok şükür ki yapabildim idrarımı ve şuanda da hissedebiliyorum, sanırım ya yanlış uygulama yapıldı ya da fazla cc verdiler çok bilmiyorum ama doğumda bile sancımı hissedemiyordum bacaklarımda da hissizlik vardı
canannnblbll yagmurum3001 ya yanlış uygulama yapılmış olabilir diye düşünüyorum ben artık, belimde de acayip ağrı oluyor çünkü sizde var mıydı
-Papatya33 canannnblbll yanlış uygulama değil. Bu bele yapılan iğneden dolayı bel ağrısı kalıyor malesef. Sezaryen olanların çoğunda o var .
-Papatya33 Zaten hemsire ilk zamanlar hissedemezsn sondadan dolayı demisti bana. Ara ara tuvalete git demisti bana
-Papatya33 canannnblbll hiç korkmayın bizde de vardı kan uyuşmazlığı. Ondan bir tık daha yüksekti bir gün hastanede yattı hatta oğlum. Sonra yavaş yavaş dustu
yagmurum3001 canannnblbll evet azalıyo ama kalıyo çok haraket edince eğilib kalınca çok yürüyünce hemen kendini belli ediyo