Miniminiminnos Hastane hakkında pek bilgim yok iyi bir doktor arıyorum dogum icin önerisi olan var mi
kimchikimdi Miniminiminnos Ben doğum yapmadan önce guzelyaliyi düşünüyordum. Kesinlikle Hülya Yetiş Sucu bence gitseydim bu doktora giderdim ama şehir hastanesinde oldu dogumum 🎀
Feride_01 Miniminiminnos ben çok memnunum ibrahim altıncıdan emin ol pişman olmazsın okadar ilgili bir doktor ki
asminkilic Miniminiminnos Miniminiminnos benım ilk çocugumda doc.dr.Songul alemdaroğlu medlinede doğum ettım çok çok memnunum ikinciye gebeyim rabbim nasip ederse yine songul hocamda doğum edeceğim💜
kimchikimdi Miniminiminnos Hayır hiç gitmedim ama baya arastirmistim hastane güzel zaten Mete Sucu’nun eşi Mete hoca da orada sanırım sekreteri bi ara öyle demişti dogumu orada da yaptirabiliyor diye
kimchikimdi Miniminiminnos Evet, burada da giden baya arkadaşlar vardı memnun kaldılar. Hatta aratirsaniz uygulama da daha farklı doktorlar da var. Belki yardımcı olur yazdiklari💖
Gizemdiro Merhabalar ben iki düşükten sonra Celal Ardıç’a beye gitmeye başladım yolun çok daha başındayız tabi şuanlık ama yaklaşımı Önerileri bilgilendirmesi bizi mutlu ediyor Bende tavsiye üzerine gitmiştim deneyimli olduğunu söylemişlerdi
Feride_01 Gizemdiro Celal Ardıç’a bende gittim bi düşüğüm oldu diye bana rahim ağzı genişliği var bidahakine dikmemiz lazım dedi hiçte dediği gibi olmadı hamileyim 7 aylık şükür çokta hareketliyim dikilmedi de ona da asla gitmem çok üzülmüştüm öyle diyince tepemden kalkma bebeğin düşer demişti
kimchikimdi Miniminiminnos Forum da arama kısmı var ya oraya Adana yazarsan baya hastane doktor çıkıyor canim 🌸