Zeynep2929 32+1den herkese selam sanki gebeliğin başlarına döndüm bacılar 😅 mide bulantısı ağzımın tadı değişti uyuma isteği ama uyuyamama😅 karnım daha şimdiden kocaman. Sizde durumlar nasıl 🥰
Uyarfatma Zeynep2929 Son 5 :) yarın kontrolüm var doktor hazırlıklı gel demişti doğum olabilir:) Son haftalarda bende de az az mide bulantısı var açım ama yemek yiyemiyorum bebek desen baskı yapio asagiya kasiklarima ağrı girio artık gelsin istiyorum:)
saturnungolgesinde Zeynep2929 son 95 🥲 26+3’üm ve hala minicik bir karnım var. Bir de uykucu bir bebişim 🫠
Zeynep2929 Miniminiminnos Çok zor ya ikinci gebeliğim ama yinede zorlanıyorum. Yatınca karnım aç ayağa kalkınca dünyaları yemiş gibi hissediyorum 😅
oznurysl Son 56 🥲 mide yanması ve ağızda tatsızlık var. Geceleri çok hareketli olmaya başladı, uyutmuyor artık🩵
Aysunbilgili Son 44💙🥰🥲 çocuk karnımda değilde miğdemde sanki beni çok zorluyor ikinci gebelik ve çok şükür miğde yanması çok yok arada bir oluyor sadece sizlerde durum nasıl anneler
Zeynep2929 Miniginannesiiii1111 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım sezaryen mi gün mü verdi doktorun 🥰