sevgibuse 19 haftalıgım ama hala hareket falan hissetmedim kaçıncı haftada hissediliyor diğer cocugum 4 yaşında zaman geçtiği için kacıncı haftada hareketlerini hissettiğimi hatırlamıyorum
ru_a6 sevgibuse benimde ikinci gebeliğim bende 19 haftalık oldum ilkinden 4 sene geçti onu 21.haftalıkken net tekmelerini hissetmiştim şuan daha bişey hissetmedim henüz 🙂
sevgibuse ru_a6 bu seferde korkuyorum acaba bişey mi oldu gibisnden daha önce bi bebeğimin kalbi durdu bunda cok tedirgin oluyorum 25 yaşındayım cok bi bilgim de yok bu sefer cok takıyorum
ru_a6 sevgibuse Bende haftalar ilerdikçe tedirgin oldum da ultrasonda bakıyorum eli kolu oynuyor ama o anda hissetmiyorum demekki normal dedim 😂🤷🏻♀️
sevgibuse ru_a6 bakalım gidcem bende ama böyle sanki hıçlırık gibi bişey oynuyor cok minik hareket mi oluyo yoksa bagırsaklar mı bilemedim 😄
melekortac @sevgibuse 18+6 haftalığız bizde. İlk çocuğumda 17 haftalıkken hissetmiştim. Bunda 16 haftalık oldugundan beri hissediyorum. İlk etapta sadece kendim hissediyodum, şimdi elime karnıma koyduğum anda dışarıdanda hissedilebiliyo tekmeler