handan3958 Sarfaraz_17 evet nasıl oluyor bilmiyorum ama doğru peki erkek olması için ne olması gerekiyor acaba 😂
simssmom1 Sarfaraz_17 herkes kız dedi ama bebeğim erkek yine tam emin değiliz bidahaki görüşmede netleşecek doktor değişiyorum. fakat ultrason fotoğrafını görünce siz erkek demiştiniz zaten, ağzınıza sağlık. 🩵
AdaKaranfili Sarfaraz_17 ben son adetim 22 Ağustos 2022 olmuşdu. İkinci kızım oldu. Mayıs 2023 de. Sayılarla nasıl bakıyorsunuz. Peki 8 sayısı nedir. İnşallah bu ay değerlendirsem son adet 8 Kasım.
Sarfaraz_17 AdaKaranfili ben ona karışmıyorum planlama yapmıyorum yani ben hamilelere göre yapıyorum önceden bilmiyorum
ddrys 36 yaşındayım son adet tarıhım 19 temmuz tam 7 agustosta eşimle tek bir ilişki oldu sizce cinsiyet nedir
mertrugs mertrugs Sarfaraz_17 ay inşallah peki ikiz ihtimali var öyle olursa ne olur cinsiyet sizce 🥺
Deletedmom_657 Sarfaraz_17 ay nasıl hesap yaptiniz ya gercekten kiz diyorlar cinsiyete 3. İnsallah sizi bulursam birde erkek icin tarih alayim o zaman yapayim bir bebis 🤣