senos15 dlraaucdg kahve rengiydi ilk baş peçeteye sildikçe geldi ertesi gün pembe bol sulu şekilde gelmeye başladı serum taktırdım iğne vuruldum aynı şekil hala geliyor pembe sulu doktor bir müddet gelir hemen kesilmez korkma dedi
karacolmelike Sedaalcin seninle ayniyiz benimde 11 eylul sat bende 7 veya sekiz haftada gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için 5+5 şuan
Sedaalcin karacolmelike ay evet benimde 5+5 ama doktor bir kaç gün geriden geliyor dedi inşallah yetişir haftasına çok heyecanlı beklemek değil mi 🥹🙏
aslioran mrvnr35 Günlerimiz birebir aynı bende perşembe günü randevu aldım o zaman gideceğim bugün betam 1540 çıktı senin ki nasıl?
mrvnr35 aslioran çok erken tespit edilmiş gebelik dedi normal sonuç dedi doktorum ama bakalım bu cuma tam net belli olacak sanırım artık 🙏🏻
nnmmggg Bende 5+2 cumartesi gidecem duyar mıyım acaba burada yorumları görünce moralim bozuldu rabbim herkese sağlıklı kucağına almak nasip etsin 🙏🏻
bebegimvebee nnmmggg kardeşim bende 5 haftalıkken gittim 2 hafta sonra gel dedi sadece kese var dedi kalp sesini sağlıkla duymak için sabırsızlanıyorum
babyou paradise35 ay inşallah 2. Çocuğum genelde heyecan olmaz derler ama ilk bebeğimmiş gibi heyecanlıyım 🫠
nyra dlraaucdg kahverengi yada çok açık pembe hafif lekelenmeler normal de bana öyle demişti bol bol dinlenin stres yapmayın. İlkinde hiç olmamıştı ama ikinci gebeliğimde 6-7 aya kadar ara ara lekelenmelerim oldu hep kahverengi ve pembe tonlarda hafifti
dlraaucdg nyra benimde kahverengi insan ister istemez stres yapıyor ya çok sağolun insan böyle başkalarınıda duyunca rahatlıyor yarın yinede gidicem doktora bakalım dua edin bir sıkıntı olmasın 🥹
Westmoreland bozkurtttt neredeyse aynıyızz benim de son adet tarihim 5 Eylül 🥰 7+1’de çağırdı doktor kalp atışı için. İnşallah ben de dinlerim sağlıkla
sultanncelikk beyzanur_necati o beta hcg ile nasıl keseyi gördü ki, ben hala bekliyorum 2 bin küsürlerde
nyra melikeetrcnglr sağlık ocağından vermiştim sabah. Yarın sabah sonuç için gelmemi istedi. E nabızdan arada bakıyorum ama görünmüyor henüz