bebetomveben_ brc0607 ayy teşekkür ederim bilgilendirme için ben de perşembe günü detaylı usg yaptıracağım bakalım Allahım güzel haberler almayı nasip etsin 😌 sağlıkla gelsin bebeğiniz ☺️
Hizliveofkeli İlk gebeliğimde 17de falan hissetmiştim. Bunda 19-20de az buçuk hissettim. Galiba çocuğun pozisyonu ile alakalı.
bebetomveben_ sevdaozz evet şu an daha iyi hareketleri daha sık olmaya başladı sabırısz davranmışım 😌
sevdaozz bebetomveben_ çok iyi anlıyorum sizi. Ben hareketleri hissedene kadar bu platforma defalarca kez ne zaman hissederim diye yazmışımdır😂
Iremsel_ bebetomveben_ normal canım ben de o haftalarda çok az ve nadir hissediyordum plesentam aşağıda olduğu içinmiş ve bebişin pozisyonuyla alakalı
bebetomveben_ Iremsel_ bana da plasenta aşağıda dedi o yüzden demekki ama toplarmış ilerleyen haftalarda
dilos2434 brc0607 benim de aynı 24 haftalığın 2, gebelik pıt pıt bağırsamk hareketi gibş hissediyorum, plasenta öndeymiş
brc0607 dilos2434 doğrudur allahtan bir sıkıntı değil bu plasenta yastık görevi gördüğü için düzenli hareket hissedilmiyor sağlıklı olsunlarda ♥️
Iremsel_ bebetomveben_ olabilir canım rahim ağzını kapatmıyorsa engel yok diyor doktorum ama 32 ye kadar yukarı çıkmış olması bekleniyormuş ama şuan normal doğumu etkilemiyor fa diyo bilmiyorum görücez bakalım 28 haftadayız bu arada şuan 🥹💖
bebetomveben_ Iremsel_ evet bana da kapatmıyor dedi takip edilmesi gerekirmiş sadece 21+6 olduk bizde Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
melaly Ohoo ben 9 ayda 10..15 kez hissetmişimdir ilk bebeğimi. Dr hareketlerinde azalma varmı diyordu. Benim kızın çok hareketi yokki azalsın diyordum. İkinci kızımda tam tersi. Hiç yerinde durmazdı doğdular biri sakin biri hiperaktif oldu:))
bebetomveben_ melaly yaa maşallah onlara bekleyip göreceğiz biz de sakin mi aktif mi hayırlısı olsun 🤭🤭