melikedelibas Hanımlar 2.gebelik ilkki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olucak mecbur ama hastanelerle gorusup fiyat almadim devlet takipliydim son anda ozele gecme karari aldik dogum fiyatlarini hangi hastane ne kadar biliyor musunuz
MerveNur- melikedelibas medicana 90 doruk nilüfer de sonda olduğum için takipli değilseniz 90 dedi. Medikalpark paket olarak 65 dedi 4 muayene nstler testler vsvs
melikedelibas Devletten özele geçme sebebim ise bir gun onceden yatisla beraber toplamda 3 veya hafta sonu durumuna gore 4 gun kalinabiliyormus o yuzden oglumu o kadar fazla birakabilecegim biri yok
asya0601 melikedelibas herşey yolunda olursa devlettede 1 gece kalıp imza atıp çıkılabiliyor daha yeni arkadaşım sezaryan olup bir gece yatıp çıktı en fazla 2 gece yatırıyorlar hafta sonu olsa bile 3 ya da 4 gece bilgisini kim verdi bi yanlış anlaşılma olabilir
melikedelibas @Ayceli Paket olarak degil sadece dogum gerekli 37.haftadayim zaten 🤗 ama yinede cokmus
Sultis melikedelibas Neriman Çelik Nilüfer’de Lotus Plazada kliniği bir gidin tanışın memnun kalırsınız bence
melikedelibas @asya0601 Orda gun verenler soylediler bir gun once yatis sezeryandan sonrada 2 gun kalicaksin dediler toplamda 3 oluyor yani
melikedelibas @MerveNur- Valla fiyatlara bakarsak sonumuz devlet gibi duruyor ama hayirlisi olsun insallah 🤗
MerveNur- melikedelibas ben de özele gidiyordum sonra şehire gideyim dedim 2 kere ama içime sinmedi gittiğim doktor yardımcı olmayacak belli rastgele doktora denk geleceğim ya dikişi güzel olmazsa ilki gibi diye özele geri döndüm
melikedelibas @MerveNur- Doktorum cok iyiydi Gökhan beye gittim hep cok ilgilendi her muayneye esimide aldi en son konu gun vermeye gelince onun girmicegini ogrendim sonra gun almaya gittim ordada yatis cikis tarihlerini soyleyince iyice tereddute dustum yoksa 29 u yatis verildi 30 u operasyon denildi zaten ama ben ozelde bulabilirsem gecicem bulamazsam artik mecbur sehire geri donucem
MerveNur- melikedelibas ben de lale hanımı çok sevdim güzel bakıyordu ama işte ben de o girmeyebilir diye vazgeçtim ve evet evde de oğlum var ben de 2 3 gün kalmak istemiyorum özel 1 gün tutacağım dedi valla mutlu oldum