Huzurunsesi3 bırakmayacaksınız 🥰 başlarda evcilik oynayın en sevdiği bebeğini alın aaa çişi gelmiş hadi tuvalete götürelim gibi ya da bi kaç kez sizi görsün ben çişimi tuvalete yapmayı öğrendim bana da annem öğretti benim de sana öğretmemi istermisin gibi cümleler kurardım ben sonra hiç pijama indirmeden kendi evciliğe başladı lazımlığına oturup biişşşşş deyip sifon çekerdi sonra bezlediğim halde bi gün geldi yanıma anne bibiş dedi banyoya koştu sonra dedim tamam çıkartayım ilk 2 3 gün zor oluyor istesede hep işiyor ama 4. 5 . gün meyvesini almaya başlıyorsunuz emeğinizin 🥰 sonra bi an bozuluyor acaba bezlesem mi diyorsunuz ben o sırada devam ettim bezlememeye arada bi kazalar olsada iyiyiz şuan darısı size olsun ama şöyle bişey var bıktınız diyelim altına işemesinden sürekli 1 kere tuvalete yaptı sadece diyelim ki bağırırsanız başa sarıyorsunuz ben bu durumda ciddi bi şekilde tamam bu bi kazaydı ama bi daha olmasın anlaştık mı diyordum tuvalet eğitimiyle ilgili şakılar söylerdim sevimli dostların 🥰