Tugbisss Kızlar benimde oğlumm 34+5 günlük nisan 10 civarı da bekliyoruz inşallah Allah izin verirse son ay hiç geçmiyor uykusuz ağrılı geceler benim gibi bekleyenler yorumlarınızı alabilirmiyim
Zehra5507 Tugbisss bizde 32 ye doğru gidiyoruz 😊 benim çok sırt ağrım oluyor kızım var bi tane onun sayesinde hızlı geçiyor günler
EliffG Tugbisss bir gün var aramızda 11 Nisanda kızım olacak inşallah. Uyuyamıyorum bende sağa sola dönmek eziyet zaten. Sağlıklı şekilde 40 ı bulmadan doğsun istiyorum 🤣🤣
aysnyldz Tugbisss 5 gün var aramzda cnm hiç sorma benm sancılarım var ya iğne batması gibi adet sancısı gibi bugün biraz sık sık oldu korktum
Mrv133 EliffG ya belkide bulmaz benimde 25i normalde 😂 hep birinci veya ikinci haftası doğar diye düşünüyorum millet 37 38 doğruyor hep 🤷🏼♀️😂
Tugbisss EliffG ayy bende canım vallaa 37 den sonra doğsun istiyorum çünküü çok zorlandı işim hiç iyi değilim uykusız gergin ağrılar içinde 🙄🙄
Kuzusarmasi Nisanbebegi nisanın kaçı sizin doğum bende 32 haftalık gebeyim Nisan ama başımı sonumu onu bilmiyorum 😊
Vandb Benimde 8 nisan gorunuyor son tarih bakalim o zamanmi gelecekler ben herseyi bitsin istiyorum ya erken gelirse diye.Aksamlari ozellikle karnim tas gibi oluyor sanki icimde geriniyor givi canim aciyor bikac saniye surup geciyor kasilmalarmi oluyor acaba
Maviyesil121212 Tugbisss biz de 12den sonra 35 haftalık olucaz. Cook ciddi bi ağrım,uyku sıkıntım yok şükür. Sadece dün midem baya yandı sanırım uyumadan önce yediklerimden dolayı. Kilolarınız nasıl kızlar yakın zamanda giden var mı doktora
Aysktr Tugbisss merhabaaa 👋🏻 bel ağrısı çekiyorum ben sizde öyle mi tek sıkıntım bel ağrım ne yatabiliyorum uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum çok gıcık bi durum
Tugbisss Aysktr maalesef bende senin gibiyim inanırmısın sabah 10 da uyuyorum ve öğlen 12 de uyanıyorum yani 2 ila 3 saat ıyku uyuyabiliyorum oda zor şer 😔😔😔 dua ediyorum zaman çabuk geçsin diyee
Roseyaman 34 haftalık olduk 10 nisan görünüyır doğum.arkadaşkar ben grip oldum 3 gündür burnum tukalı sinizütte azdı ne yapabilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Tugbisss Roseyaman aynı dert bendede var canım nefess alamıyorum oksijen suları aldım fayda etmiyor şimdi iliadin sıkıcam ve uzun zamandır böyleyim 😔😔
Hanife_ Roseyaman bu haftalarda bu şikayet çok oluyo galiba bnde 33 üm hamileyken bi ara dra gitmiştim sinüzitten bi sprey vermişti onu kullanıyorum arada
Roseyaman Tugbisss bugün dra gittim sprey vermedi önermiyorum dedi şaştım artık zaten uyku yok bide nefes alamıyorum.😔