Aylinn06 pembeayakkabilikiz valla canım ben 9 ay boyunca o dediklerinin hepsini kullandım üstüne birde şase kullandım çünkü vücudum kendi kendine enfeksiyon üretiyordu hamilelikte doktorum 9 ay boyunca kullanmamı söylemişti çok şükür de bir problem olmadı
pembeayakkabilikiz Aylinn06 çok şükür canım Gecmıs olsun Sanada. Bende başladım kullanmaya umarım geçer ☺️
Baklavaseverim pembeayakkabilikiz Boş ver vardır bunda da hayır bundan sonra hemen başlarsın stres yapma geçecek inşAllah 💕
dilaraacet pembeayakkabilikiz gyno kullanıyorum bende hamilelikte çünkü vajinal enfeksiyon bende de oluyor ama neden oldunu çözemiyorum bende ilişkiden mi yoksa ayaklarımı üşümüyorum ondanmı fazla su da tüketmiyorum ama yani kullandım sakıncası yok
pembeayakkabilikiz dilaraacet bızde ilişki yasaktı zaten ama büyük ıhtımal ben üşütüyorum ve suyu az tuketıyorum ondan oldu gıbı
dilaraacet pembeayakkabilikiz kaşıntı var ise troysd diye krem var vajinal kaşıntı için o rahatlatıyor öneririm
pembeayakkabilikiz dilaraacet kaşıntı her zaman olmuyor canım arada oluyor o yüzden doktor vermedi sma çok Sagol aklımda bulunsun
Ozgemlym pembeayakkabilikiz antibiyotiği kullanmadım ama gyno - lomexin fitil kullandım maalesef geçmeyen bir enfeksiyon başıma bela. Bir süre rahatlattı yeniden başladı. 😣