yasen1 16+6 haftalığız ikinci gebelıgım iki oğlan anası olmama aylar kala 😂🥰😍 sağlıcakla kucaklayalım ınsalllah kızlar bana bebek arabası önerisi kabin boy ve pusetlı olan modellerden kullanan varmı cevrenizde
visnelicheescake yasen1 maşallah kuzum ben kabin boy baby4 model kullanıyorum çok memnunum tek elle kapanıp açılıyor pusetli ise yurt dışından hediye geldi bana tekerlekleri büyük olanlardan hiç hoşlanmıyorum
zeyyy0001 visnelicheescake 19 haftalık olduk mango ☺️ 21. Hafta da detaylı için randevu aldım çok merak ediyorum yüzünü gösterir inşallah 🥰
pembeayakkabilikiz visnelicheescake teşekkür ederım canım benım çok Sagol 🌸 Allah herkesin gönlüne göre versın 🫶🏻 valla özele gıdınce daha ıyı hıssedıyorsun ılgıyı alakayı gerçekten ben hem devlet hem özel takıplıyım devlette ıcıne bısey sınmeyınce özele gıdıyorum napalım 😃
rabia2109 visnelicheescake bende Mart annesiyim 17+0 olduk 💘 21de inşallah detaylı ultrason düşünüyorum
meerrvv pembeayakkabilikiz aynı haftadayız benim de 18 oldu an itibariyle ☺️enfeksiyon kaşıntı bende öylr çok çekiyorum 3. Gebelik cinsiyet hala öğrenmedim 🥹
pembeayakkabilikiz meerrvv yaa enfeksıyon çok kötü ya ben ıste fitil ve antıbıyotık kullanmaya başladım aşırı akıntı var ılerlemesın dıye. Cınsıyetı yenınıggendık bızde yakın zamanda doktora gdıerseneız ogrenırsınız ☺️
visnelicheescake snanrdmr Ya cinsiyet ogrenilse bile ben detayliyi beklerim yanılma payı her zaman vardır kızımda bile detaylidan sonra yaptım en iyisi o şekilde yaa aynıyız demekki 🥹
visnelicheescake sidibal Evet ben hissediyorum kuzum bugün akşam sol tarafinla sağ alt tarafım ağrıdı resmen naoiyorlar içeride 🤣
sidibal visnelicheescake ay evet ya anlık bir ağrı girip çıkıyor korkuttu beni ama rahim büyüdüğü için normal diyorlar 🥲
visnelicheescake ozlememrem Tam tersi 67 ile kaldım 61′e kadar düştüm ben gobus de çıktı ikinci gebelik diye belki
asey232_ visnelicheescake şuan 17+1 domates 🍅olduk cinsiyetimiz erkek dün ögrendik🥰 çok şükür gayet iyiyiz ne bir kusma ne bir agrı sızı olmadı çok şükür detaylımız 11 kasıma gün vermişler bakalım o zaman gıdıcez alışveriş için kız olsaydı siz gibi bişey almıcaktım 3 abla vardı çünkü 🤣 ama erkek sil baştan artık yavaş yavaş alıcam
visnelicheescake asey232_ ya maşallah canım benim benim de gebeliğim başımdan beri hiçbir sorunum yok Allah’ıma şükürler olsun Maşallah diyelim Benim büyük ihtimalle kasımın ortası sonuna doğru olur dediğin gibi kız olsa kişisel eşyalarını alırım ama erkek olursa sil baştan 😅
visnelicheescake sidibal Evet evet rahimin büyüdüğü için anlık ağrıları olabiliyor Ben mesela az önce hapşırdım resmen bıçak saplanır gibi bir acı oldu artık rahim iyice geriliyor
lee_ann visnelicheescake biz 17+3 oldukkk avokado kadar🥹🙏 cinsiyetimiz erkek bir kızım var 3 buçuk yaşında ama ben hazırlık yapmayacağım biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum doğumdan sonra ameliyat olacak herşey güzel ilerlerse o zaman belki alışveriş yaparım🙏 gelsin bir balık burcu daha 😬😃
visnelicheescake lee_ann Hayırlı olsun canım canını sıkma yaparsın elbet kendine iyi hissettiğin zaman benim kızım da 3 yaşına girecek kardeşi doğmadan bir ay önce yani ben de bir kova burcu var bir de balık gelecek Allah yardımcımız olsun 😅😅
meerrvv pembeayakkabilikiz yaa ne cinsiyetiniz geçen hafta pazartesi erkek dedi özel perşembe devlet kız dedi ayrıntılıya artık bekliyorum 🤭krem verdi doktor ama kaşıntıya hiç faydası olmadı gibi geçmiş olaun siz de
asey232_ visnelicheescake maşallah maşallah dilimizi ısıralım 🤣🤣 aynen öyle başlasın şimdiden masraflar 😍