kbraa2727 Öyle bir ihtimal var mı ya kızlar arada midem karnım vs oralar ağrıyor batıyor gibi oluyor da bilmiyorum nasıl anlayabilirimm İlk doğum hiç bir şey bilmiyorum
ArasMom__ kbraa2727 sancı geldiğinde anlamama değilde açılma olunca anlamayanda var mesela benim 4-5 cm açılmam olmuştu ama anlayamamıştım sadece belime hafif bir ağrı girmişti
zuleyhaserdar kbraa2727 sancı gelmesede illa bir şey olacak beyaz büyük bir şey düşecek bende öyle oldu sancım yoktu bebek geliyormuş beyaz bir şey düştü kırmızı damarlı hemen doktora gitdim bebek geliyor dedi ama benim sancım yoktu hiç bir şeyim yoktu süni sancıyla zorla doğurdum😃
beyzzsenturkkk kbraa2727 açılmayı anlamazsınız onu doğru demişler benim uykumda açılmam 9 cmi bulmuştu sancım o zaman gelmişti onun dısındakiler sinek ısırığıymış bariz fark var ama açılmayı anlamak zor
kbraa2727 ArasMom__ Ay gerçekten mii ee sonra nasıl anladınız açılmanızı doktora tesadüf mü gitmiştiniz
iremb12 kbraa2727 benim ara ara bel ağrım oluyordu nstde sancı çıktı biraz çatı yaptı 35 te 3 cm açılmam var 36 oldum bakakım bu hafta ne diycek
ArasMom__ kbraa2727 evet çatı muayenesine gidiyordum ilk gittiğimde 1-2 cm açıklığın var sabah yine gel demişti sonra gittim ilerlemişti ve yatışım yapıldı. Bu arada bir gün öncesinden meryem ana otunuda suya koymuştu eltim benim için. Belki ondandırda🤭 ama sancım yoktu
Lyltns Benimde 5cm acilmam vardı tabi onu anlayamiyosun sanciyla acile gidince öğrendim dogumun başladığını. Yani sancı anlaşılır benim kalçama öyle bir sancı girmistiki üstüne bile oturmakta zorlNmistim böyle aşırı bir gaz dolmuş gibi bir sanciydi
kbraa2727 beyzzsenturkkk Ayy ne güzel yaa kendi kendine 9cm açılmış iki ıkınsan bebek çıkardı zaten ne güzel bir hikayeniz varmış ☺️