saricivciv_ Başım çok ağrıdı bugun hala zonkluyor parol hapı gecırmıyor boynumda ağrıyor halsizlik de var acıle gıtsem parol serum taktırsam bebeğe bir zararı varmı
irmb saricivciv_ tansiyonunuzu ölçütünüz mü hiç benimde aynı anlattığınız gibiydi evde ölçtüğümde baya düşük çıktı tuzlu ayran fln içince birazda yatınca iyi geldi
Zelis_ozdrgn saricivciv_ Canım ben taktırıyorum hamileliğim boyunca 4 5 defa taktım iyi geliyor yani özelin acilinde hemen takıyorum hastalandığım zaman
saricivciv_ irmb ölçtüm 8.4 ve 8.5 cıkıyor bira tansıyonum normalde de dusuk 9,6 cıvarı olur ama bende bide boyun duzleşmesi var
ezgi3452 saricivciv_ Bir zararı olmaz canım taktirabilirsin. Bu ara benimde çok ağrıyor sıcak bir duş, bir fincan türk kahvesi bazen iyi gelebiliyor ✨
saricivciv_ ezgi3452 bende boyun düzleşmesi olduğu için daha da tetikliyor duş alsam bile çok şanslısınız bu sekılde rahatlıyorsa
MuallaS saricivciv_ 13. Haftamdan 23. Haftama kadar iki üç günde bir durmadan acile gidiyordum migrenden dolayı parol takıyorlar serum olduğu için ilaçtan çok daha işe yarıyor.