DuruDefne_mommy Rusapolat e bebekte satılan toz leke çıkarıcı var onunla bir deneyin.Benim kızımdan kalma kıyafetler vardı sandık lekesi olmuştu hepsi sapsırıydı o toz sayesinde hepsi bembeyaz oldu
mommycharlotte 2-3 haftada yenisi ayarlanır bence. yıkasanız da renk bulaşmaz diye garanti vermişler ama dağılmış her yere bu firmanın sorunu bence hakkınızı arayın isme özel bile olsa gerekirse telafi etmek zorundalar
MerveNur- Rusapolat valla 30 derece hassasta yıkamışsınız ötesi yok kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine şikayet eder eninde sonunda geri veririm o sırada başka ürün alırım ben olsam
Rusapolat MerveNur- o kadar kendimden bile acizim ki şu son haftalarda kimseyle laf dalaşına bile giresim gelmiyor ki normalde çok Çetin cevizimdir 🥲
MerveNur- Rusapolat valla evde çözmek için tavsiye isterseniz elite home leke çıkarıcı güzel ama ip boyasını kumaştan çıkarır mı bilemiyorum
bartulies Rusapolat yani çok saçma o kadar para veriligor renk atıyor almak zorundalar bu sizin hatanız değil onların kalitesizliği