Yasewens Benim 2 Eylül son adet tarihim biraz kaşık ağrısı var koku hassasiyeti çok var kendi yaptığım şeyleri yiyemiyorum midem bulanmıyor ama kabul etmiyor midem yiyemiyorum o yüzden kabızlık var bir de kanama alanım var fitil kullanıyorum o yüzden sürekli yatmam gerekiyor ama maalesef duramıyorum
nur033 Selam kızlar bende 8 haftalık olarak aranızdayım çok halsizlik güçsüzlük var bulantı hafif iştah 0 keşke iştahım olsa🐣
nurnur9506 sat 27 agustos benimde sık idrara cıkma mise bulantısı halsizlik kadık agrısı giriyo arada uykulu oluyorum genelde birde
magentaaa kesknn doktor prilam ilaç veriyor çok iyi geliyor ben onunla ayaktayım doktorunuza sorun mutlaka
kesknn İlk gebeliğim hemşire olmama rağmen hiçbişey bilmiyorum gibi geliyor burdan bi grup kurabiliyor muyuz yada yakın haftalarda gebe olanlarla bi grup var mı
ummueymenyasir kesknn aa cok iyi fikir ben yeni kullanıcıyım arkadaslar biliyosa yapalım cok güzel olur
Duyguceren ummueymenyasir 7+3 le bende 2. Kez anne olma yolunda buradayım ✋ yorgunluk çooookkk var 1 tane hali hazırda 1 yaşında bıcırık olduğu için sürekli uyumak oturmakk istiyorum ev aldı başını gidiyor evi gördükçe daha çok yoruluyorum 🤮🤮
ilknur48 Merhaba benim de 7+5 mide bulantim çok yok, iştahım cok acik , ara ara kasık ağrılarım oluyor , göğüs hassasiyeti var ama halsizlik uyku hali filan hic yok
beyzanur_necati Sat 3 Eylül ayin 17.sinde doktora gittim 5 haftalık dedi kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ama ben bu hafta tekrar gideceğim başka bir doktora
Meltem3461 Ben de 7+3 haftadayım, ara ara çok açık kahverengi lekelenmelerim oluyor kendimi gün içinde yorduğum zaman, mide bulantısı çok hafif yemek yedikten sonra oluyor
GEBES3 ummueymenyasir aynı günmüş son adetimiz benim son randevumda 2 gün önde göstermişti haftalık olarak o yüzden şuan 8+1 son doktorun dediğine göre 🫠 bulantılı kusmalı gidiyor 7. Haftaya girince başladı bir haftadır artık dayanamadım söyledim bugün ilaç yazdı doktor bakalım faydası olur inşallah 🤗 onun dışında sık idrar ve göğüs hassasiyeti devam ediyor 🤗