Bebeek_12 aleey1 bende ameliyatın 7.ayında hamile kaldım şuan 27+2 haftalık olduk. Çok şükür güzel gidiyo
gigi35_ aleey1 selamlar ben 4 ayda 2 aylik gebe olduğumu öğrendim şu an 16 17 haftalik olduk hala bulantı ve halsizlik devam ediyor siz nasılsınız sağlıkla gelsinler inşallah
Ozgemlym aleey1 3.5 yıllık opluyum 29+6 şubat ayında safra ameliyatı olmuştum ben biraz zorlandım hem mide hem safra olmayınca onun haricinde hersey yolunda :)
Sevda1999 Ozgemlym Merhaba, kardeşim bende 1.4 yıl önce miğde 8 ay öncede safra ameliyyatı oldum. Şimdi 8 haftalık hamileyim, çok zorlanıyorum, yemek yedikce tansiyonum düşüyo, kansızlık yarandı. Normalmi acaba
Ozgemlym Sevda1999 canım kan değerlerine bi baktır evet etkileyebilir. Folik asitten ziyade multivitamin başla hemen dr ile görüşüp.
rumello Merhaba ben de 16 aylık tüp mideli 17 haftalık hamileyim beslenmem kısıtlı olunca normal hamişler gibi değilim biraz tedirgin oluyorum ama bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Hala bulantılarım var 3 ay çok zor geçti midem tam olsa nasıl olurdu bilemiyorum
Nurhilalnur aleey1 Süreciniz nasıl gidiyor bende 5 aylık tüp mideliyim pcosum var korunmayı bırakacağım fakat tereddütlerim var
aleey1 Gayet iyi gidiyor bende pcosluydum bu yüzden ameliyat oldum korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım 25 kilo verdim
nazlioyku Merhaba operasyondan 6 ay sonra gebe kaldım hiç bir problem yaşamadım kızım 3 yaşında şuan 2.gebeliğim
eminekrsln Bende 2,5 aylık tüp mideliyim 7+2 haftalık hamileyim ilaçlarımı kullanamıyorum vitamin falan önerisi olan varmı