adatuna umynurr 34.haftada yıkanailir bence 1 günde halloluyor bence. Bir de ağırlaşma olsa da çamaşır yıkayıp koyamayacak kadar ağırlaşmıyo insan bence
Gamzekrkc1 Fraublt-31111 kusura bakmayın geç gördüm, Froschu denedim rossmanda satılan şeffaf şişeli yeşilimsi renkte olan. ' Neu ’olan. Çok beğendim son aylarda kendi iç çamaşırlarımı da onunla yıkayacağım hatta
Sayoss umynurr aynen aynen zaten bir günde yapmıyosun ki yavaş yavaş hazırla kafan rahat eder valizede aklına gelenş koyarsın daha iyi olur
namkol1 umynurr Hayır ilk gebeliğimde vajinal doğum gibi gidiyordu 39+5 de sezaryen oldum Şuanda ikinciye 15. Haftaya giricem yarın 38 de yaparız dedi bir aksilik olmazsa
umynurr namkol1 hee yani son haftalardami karar veriliyor ben cuma kontrole gidecem 29+5olacam ozaman tahmin soylerlermi diye merak ettm
An-gel 31deyim bütün her şeyi yıkadım hurcladım odası gelince ütüleyip yerlerine koyacagım. Hazırlayın bence şimdiden yavaş yavaş
Fraublt-31111 Gamzekrkc1 Sorun değil fotoğrafı var mı acaba güzel kokuyır mu bebekler için güvenilir mi