bilgemomy Hamdiyevural yaa size maşallah Salı bende suni alacağım 2 -3 cm açıklık baş geliş pozisyonlu bebek inşallah kanala girer uzun sürmez sizin gibi su gibi hızlı doğum yaparım çok motive edici geldiniz 🥹💖
Evremk bilgemomy benim 3 cm di muayenede. Doğuma gittiğim gün 5 cm olmuş belirti olmadan. Suniyle kısa sürede oldu her şey. İnşallah sizinde öyle olur
Mystil25 Evremk çok kötü değildi ama normal yapamadım beş saat suni sancı aldım açıklık olmadı o yüzden sezeryana aldı doktor meğerse boynuna kordon dolanmış o yüzden kanala inememiş 🥺
almirmomy Evremk haftasıyla uyumlumuydu canım en son ki muayenen de neye göre kilo almamışsa dedi kilo almamış olsa bile haftasıyla uyumlumuydu merak ettim yad geride mi kalmıştı kilosu bilgilendirirsen çok mutlu okurum🙏
Evremk almirmomy normalde kilosu öndeydi son haftalarda artık geriye düşmeye başlamıştı. 38. Haftada 36 hafta kilosuyla uyumluydu ve son hafta sadece 50 gr almıştı o nedenle öyle demişti doktorum.
almirmomy Evremk neden geriye düşmeye başladığını açıkladımı doktor kaç kilo doğdu sağlıcakla büyüsün bebiş❤️
Evremk almirmomy hayır açıklayamadı her şeyi normalde ultrasonda. 3200 doğdu beklediğimizin üstündeydi çok şükür