Zeynepefem Kızlar normal doğuma ajda bileziklerimle girebilir miyim? Çok kilo almışım ve kolumdan asla çıkmıyor kırmak gerekiyor . Bu sekilde bilezikle doğuma alir mi doktor
Uyarfatma Zeynepefem Canım benimde çok bir bilgim yok bende normal doğuma giricem belki yarın ben tüm takılarımı çıkardım acil sezeryana falan alinirsam diye sanırım ameliyat a girileceginde takı kabul edilmiyor diye biliyorum ama dağa bilgili anneler yazar mutlaka
ValideSultan Zeynepefem etmezler çünkü doğumda ve sonrasında şişiyorsun çok sıkar kan dolaşımını bile engelleyebilir
Zeynepefem Uyarfatma benim dogumuma daha cok var ama şimdiden o kadar şişmişim ki bilezikler asla çıkmıyor :(
sezenyasemin İzin vermezler bugün nst de kadın piercingimi şimideden çıkarmamı sonra sorun yaşadıklarını söyledik çıkartırken, oje için de sürmezseniz iyi olur dedi ama yanlarında aseton varmış ojeyi çıkarmak kolay şeklinde dile getirdi
Aleynaa8 Ödemle veya şişlikle ilgisi yok - kabul edilmez çünkü damarları kapatmak için koter denen cihaz kullanılıyor metal altın vs istenmiyor bu nedenle
mrym32 Zeynepefem benimde normal doğumda kupelerim vardı sadece onu bile cikarttirdilar ne olacağı belli olmaz bı anda sezeryan da olabilir ameliyatlı bı durum gelişebilir çıkarın siz en iyisi
Yank Zeynepefem sabah odem azken deneyin yine cikmiyorsa kirdirin yine alirsiniz bisey olmaz riske atmayin
Zeynepefem Yank mecbur bi şekilde çıkartacağız artık . İlerleyen zamanlarda daha cok şişecek ellerim o zaman hiç çıkmaz zaten
Ddmtllk Zeynepefem zeytinyağı veya sabunlu su ile çıkarmayı denediniz mi biraz acıtabilir ama belki çıkar
Minikkkk_0 Zeynepefem etmiyorlar ben din gittim çenemde Piercing vardı ebeler şimdiden çıkar bunu Allah korusun ani doğumun başlar müdahale edilmesi gerekir biz onu çıkartırken zaman kaybediyoruz sabah birinin bileziğini kestik mesela dedi ben çıkardım bu sabah
Zeynepefem Minikkkk_0 ay yok benimkini kesmesinler bileziklerimi seviyorum😅 bi sekilde cikaricam artikl