OznurEslem Merhaba kızlar 33 haftalık hamileyim sizce doğum çantamı ne zaman hazırlamalıyım? Ve içine neler koyuyoduk 🤔🤔
crazygirl OznurEslem bende 33 haftalik oldum yarın kıyafetlerini yıkayıp utuleyecem haftaya da hazirlayacam cantasini
OznurEslem crazygirl Neler koyulacak cantaya ? Bitane kızım var 6 yasında ama unuttum neler koyulduğunu 🤔
araskubra merhabalar canim bende iki gun geriyim senden bebegin herseyi yikadim utuleidm hazirladim cantasini kendime kaldi sadece bu donemde genelde erken geliyo bebekler o yizden bence hazirlamalisin tabiki zamaninda gelsinler insallah ama hazirlik yapilmali bence
OznurEslem araskubra evet canım öyle haklısın bende aldım da daha hiç bişeyini yıkayıp ütülemedim . 6 yasında kızım var ama 18 yasındaydım o zamanlar ne koyulduğunu unuttum
crazygirl OznurEslem benim de ilk bebek bende daha tam bilmiyorum neler neler konulacak bu hafta hazirlayacam inşallah
gizemdalo Hazırla canım ne olur ne olmaz bende 34+4 teyim herşeyi hazırladım 😊 Benim çantam şöyle ; Bebek için ; Bir tane ince battaniyeli 10lu hastane çıkışı 2 tane 5 li takım 5 tane ağız mendili 5 çift çorap-eldiven 1 tane kalın battaniye Müslin örtü (puset üstüne örtmek için) 10 tane bebek bezi 2 tane kullan at alt açma örtüsü Islak mendil Emzik Biberon pişik kremi puset (çıkışta taşımak için) Anne için; 2 tane pijama takımı 1 tane gecelik 1 tane sabahlık 2 çorap 2 iç çamaşırı Emzirme sütyeni Göğüs pedi Chicco göğüs kapağı Lansinoh göğüs ucu kremi Elektrikli göğüs pompası 3 tane depend 5 tane normal ped Banyo havlusu Terlik Makyaj malzemesi Düzleştirici Yedek kıyafet eşofman olabilir (hastaneden çıkış için)
OznurEslem gizemdalo canımm senin cantan cok kalabalıkmıs ya ☺️ Benim de geceliklerim hariç gerisi hazır cok sukur bi yıkayıp kurutması var işte tesekkür ederim bu aradaa bilgilendirdiğin için ☺️☺️