Arsmngmz 29 haftalıgız iki haftadır ara ara toplanıyo ı ara agrı yapıyo elimde seviyorm dağılıyo devlet hastanesine gittim gecen normal dedi ama bilemedim sizde yasıyormusunuz???
Kucukmucizeninannesi Arsmngmz bnde 29 haftamda ayni seyi yasadim canm toplaniyordu aci veriyodu resmen aman suan gecti normal bisy olmasi gerek yeri daraldgi icin yapiyorms suan 32 haftaligiz 🤗
cnmbbk Arsmngmz bende yaşıyorum aynı şeyi genelde sabah uyandığımda toplanmış oluyor bir yere lavaboya gidip geliyorum düzeliyor 😂
ebru23 Arsmngmz ara ara sertlediyo surekli hareketli tekmeleri can yakiuo hep bi sizi var karnimda 32+2
Kucukmucizeninannesi Arsmngmz aynen bn hic rahat degilm iste gece uykularim kacti uyuyamiyorum rahat yatamiuorum 🤣
Kahramanlar Benimde oluyor karnım yamuk duruyor açıp eşime gösteriyorum belki böyle uyumayı seviyordur karışma çocuğa diyor 😂
Arsmngmz cnmbbk Benimde gün içinde oturdugum zaman oluyo bak yine olduuuu oğlum hiç söz dinlemiyo😓😓😅😅
Ssraa Ben de dün bir buçuk iki saate yakın yürüyüş yaptım ve o zaman toplandı. Sanki poposunu dayıyor gibi oldu. Normalde öyle yapmıyor ama🤔