Rmys9691 [silindi] ayseveysel Offff dün 6 gibi değerlendirdik sabah şehir dışına çıktı önceki aydaki yumurtlama ve çatlama durumunu şimdiye uyarladığımda yarın pik öbür gün çatlama olması gerekiyor eşim çarşamba akşamı gelecek. İnşallah yarın sabah da pik görürüm belki çarşamba akşamına şansım olur 😢
Rmys9691 [silindi] ayseveysel pik gördükten ne zaman süre sonra çatlar sizce. Yani bir gün sonra ise yarın sabah hala pik görme ihtimalim var değil mi öyle olsa yarın akşama çatlasa belki çarşamba akşamına yetişir mi sizce ya
Rmys9691 bssss ana ekranda sol üste tıkla resim yükle var oradan galerinden yükle indir kopyala buraya yazı yazdığın yere yapıştır linki
[silindi] Rmys9691 canım hiç strese girme belki de dün akşama doğru pik olmuştu ve sende değerlendirmiş oldun. Tam süresini hatırlamıyorum ama spermler birkaç gün yaşıyor zaten. Bi yerde okumuştum pikten önceki gün için altın gün diyorlar :)
ayseveysel Rmys9691 kişiden kişiye göre değişiyor bu ben bi kaç ay takip ettim yumurtlamayı pik olduktan sonra ertesi gün çizgi silikleşmeye başlıyor bi kaç güne tamamen yok oluyordu
[silindi] Rmys9691 mesela ben pik görüyorum ertesi günde biraz koyuluk oluyor sonraki gün azalıyor artık
Rmys9691 [silindi] öyle mi ben altın günü hiç duymamıştım inşallah bir yerden yakalarız bu sefer hayırlısı ile teşekkür ederim