mor_menekse1 Rumiis gözünüz aydın bizimde son 108 gün kaldi 🥲🤰🏻 geliyor gelmekte olan tam kaç haftalıksiniz
Masal2021 Rumiis yatıp dinlenmek ne mümkün kaynanaar beninle yaşıyor ev çocuk okul iş temizlik mahfetti beni aynen sağlıcakla gelsinler de 🥰
Bdks98_ Rumiis selamlar bizimde son 99 gün oğluşumla kavuşmaya çok heyecanlıyız Allah isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
demirrleydi_ Rumiis çok geçmiş olsun sağlıcakla gelsin minik 🥰 bizimde doktora göre son 4-5 gün bu cuma yatış yapalım dedi 🥺
Rumiis demirrleydi_ teşekkür ederim 🌸 ayy kolaylıkla doğurur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
busramm233142 Rumiis bizimde son 75 İnşallah geçmiyor ne zaman nede günler bebeğim ters ve aşağıda ağrı ve açıdan hamilelik zevkini bile çıkaramıyorum psikolojim çok bozuk herşey üstüme geliyor sanki
Rumiis busramm233142 geçmiş olsun her şey düzelecek az kaldı benimde başından beri psikolojim çok bozuldu anca anca iyi hissetmeye çalışıyorum annelik birazda böyle bir şey galiba 😅
Pofidik123_ Rumiis ayy 5 dakika sonra bende son 99 diceeemm allahım şükürler olsun ikili rakamlara düşebildik çok şükür ☺️☺️😁