Cerensolmaz Kdz Hastanede mi yaptın aslında 2 saate çıkıyor eğer sağlık ocağında yaptırdıysan ertesi günü sanırım sonuç çıkıyor
Cerensolmaz Kdz Yaa süperrrr tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana inşallah Banada dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş 🤲🤲🥰
beriii47_ Kdz hayır var 8 haftalık oluyorum yarın merak ettim buna varmı yokmu demenizi bende çok şaşırdım
ceylan_krczml @sehsed hayırlı olsun Allah bu güzel günün hürmetine isteyen herkese nasip etsin inşallah❤️
Kdz bsraltnsy bugün gittim hamilesin ama ultrasonla görünecek kadar değil küçük dedi pazartesi gel tekrar kan ver öyle bakayım dedi
Cerensolmaz Kdz Allah razı olsun canım Aminnnn inşallah 🤲🤲🤲 Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğini sağ salim kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah🤲🤲🤲 bende sana dua edeceğim canım❤️
Kdz beriii47_ öyle mi sağlıkla gelsin inşallah kusura bakmayın çizgi göremedim zannettim ben o yüzden negatif heralde dedim tekrar kusura bakma lütfen sağlıkla kucağına al ♥️