Sayoss [silindi] bu devirde 2 yeterli dedim bir oğlumuz var birde kızımız olsun yeter demiştik ama ikinci oğlumuz geliyor 3. Ye Allah kerim artık bilemiyorum 😂
Blueeberryy [silindi] 🤣🤣🤣🤣🤣 bebisim erkek ikincisi kiz olursa 2 yeter oda erkek olursa 3 u düşünürüm🤣🤣
demirrleydi_ [silindi] en hayırlısı olsun canım benim korkutma kendini hemen öyle güzel düşün güzel geçsin
[silindi] demirrleydi_ ya korkutmamaya çalışıyorum da kafamda kaç soru var bi kaç güne post acicam rahim filmiyle ilgili inşallah güzel cevaplae alırım 😍
GirlandBoy_Mom [silindi] sağol canım Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla inşallah 🤲🏻🌸
Kahverengihisler Biz 3-4 istiyoruz daha ilkine hamileyim. Maddi manevi yetebileceğimizi düşünüyorum. İlk üçü Allah nasip ederse çok yaş farkı olmasın dördüncü tekne kazıntısı olabilir 🥰
Cicilininkini [silindi] ideal sayı bana göre 2 ama ben 4. Hamileyim ha cok sükür allaha cok güzel evlatlarım var ama 3baya zorlamısken yürek yemiş gibi 4yolda hayırlısı olsun hakkımızda allah dayanma gücü versin sabırlar versin 😀😀
[silindi] Cicilininkini ideal sayı 2 dedin ya sandım 2 tane var 4ü okuyunca bi kal oldum djfjfjfj😂😂 Allah bağışlasın inşallah 🌼
Meral_63 GirlandBoy_Mom Rabbim bana da her iki meyveden tatmayi nasip etsin inşallah 🥹 bi kızım olacak Allah’ın izniyle 🧿
GirlandBoy_Mom Meral_63 amin kuzum Rabbim canı gönülden isteyen herkese hayırlısıyla iki duyguyu da tadmayı nasip eder inşallah sağlıcakla kavuşun çiçeğim 🤲🏻
Kubar İki çocuk anne baba için az değil belki ama kardeşlik açısından az, 2 kardeş olmak aşırı sıkıcı ama 3 yada 4 kardeş olmak bambaşka toplanması birlikte bişeyler yapması keyifli bu yüzden biraz sıkıp 4 çocuk ideal diyorum
[silindi] Kubar kessinlikle kardeşlik için çok olmak çok güzel bizde çok kardeşiz gerçekten iyi ki iyi ki diyorum hep