LadyX [silindi] ay bugün susturamıyorum bile gerçekten yoruldum 🤣 daha sabahın körü ama benim enerjim bitti bile
[silindi] sananegerekvar ayy evt evt eşimin bi dişi agryordu her gece her gece uyanıp vay vay ben ölüyorum diyordh 😂😂 doğumu da sen düşün
isimsiz12 [silindi] 2yeterli ama 3. Belki ama kendimi yıpratmak da istemiyorum açıkcası cocuk yapıp dogurmakla da bitmiyor keske oyle olsa her yaşı sorumluluk 3 5tane olup verimsiz ilgilenecegime iki tane olup tam verimli ilgilenmeyi tercih ediyorum
[silindi] Kelebekkkk34 sen bensin 😂😂 bende diyorum 1 tane olsun önü açılsın üst üste 3 4 tane yaparım 😂😂😂benim özgüven jdjfhfu
Kelebekkkk34 [silindi] aynıyız aynı peşpeşe yaparım diyorum önceden bu kadar istekli değildim şimdi olmayınca değerli oldu 😂
demirrleydi_ [silindi] ayy amin amin inşAllah🥰 temizliğe giriştim şuan yine nedir bizim kadınların derdi😂
honeyandsun Biz 3 kardeştik ve çok mutluydum ama eşim de tek çocuk ve tek çocuk istiyor 🥲 Bence kucağına aldıktan sonra fikri değişir ama tek çocuk olarak bırakmak istemiyorum bebeğimi 🥹
[silindi] LadyX annem hep derki çocuklar 6. Aya girince birsz normalleşiyor Belki senin de o cocklardandir 😂😂
Baklavaseverim [silindi] 2-3 olabilir kendine güvenen durumu olan tabi 4-5 de yapabilir beni bağlamaz 3 tane doğurup dördüncüyü evlat edinirim ya da 2 de finishler üçüncüyü evlat edinirim doğurasım yok ama annelik yapasım var 🤣🤣
[silindi] Baklavaseverim 😂😂 en komik yorum seninki oldu yaa Taşıyıcı eşim olursa 10 tane de bakarım diyorsn jdfjuffuuf
[silindi] demirrleydi_ kız doğum yapacan yetoooo artık 😂 Biraz kendine zaman ayir bunlae sakin sessiz günler 🤭😍