ysmmiran 40 hafta üstünde olan anneler neler yapıyorsunuz doğumunuz nasl olucak devlette mi özelde mi hadi biraz sohbet edelim biz 40 +1 deyiz gelen giden yokk 🥲🌸🫶
baseer ysmmiran 40+2 gelmiyor, gelmekte istemiyor sanırım. Belirti de yok stresten bunalmaya başladım artık. İlk gebelik heyecan da var umarım bugun gelir inatçı oğlum 👶
Zehrailly ysmmiran Ben 40+0 da doğum yaptım tam 1 sene önce. Son ay hurmalar ananaslar yürüyüşler egzersizler derken sonunda ikna ettim oğlumu geldi çok şükür 😂 Bir de afedersiniz bol bol ilişki öneriyorlar ben de denedim sperm rahim ağzını yumuşattığı için doğum başlatıyormuş. Artık ondan mı bilemem ama önerebilirim 😄
kaya_kaya ysmmiran valla size tek şey öneririm oda merdiven çıkın bol bol ben hep merdiven çıkıp yürüyordum ha erken mi doğurdun derseniz hayır 41+5 ama açılmayı sağlayan en güzel şey bol hareket oldu
Benimennembirmelek ysmmiran uzatmadan kısaca anlatayım ilki 41+1 de 3 cm açıklıkla suni sancıyla 3.5 saatte doğurdum sancılarımı düzenli çektim güzeldi doğum 3500 gramdı kesi dikiş vardı İkincisi de 40+6 ile 2 cm açıklıkla suni aldım yine o bir gece kaldım ama hastane prosedürü gereği mecbur beklettiler sonra suni aldım hiç sancı çekmedim bu arada suyumu patlattılar suyum patlayınca ıkınma hissim geldi bebeğim 15-20 dk’da doğdu 4120 gramdı kesi yoktu dikiş bir iki tane vardı genel olarak iki doğumda kolaydı şükür inşallah senindeesu gibi geçer
ysmmiran baseer ayni durumdayız benimde ilk gebelik bi yandan cok korku var bi yandan stres inşallah benimde inatçı oğlum gelir ama gelicek gibi değiller 😅🫶
ysmmiran baseer bizede 41 e kadar bekleyelim sonra yatış yapıp duruma göre ya suni yada sezeryan dediler benimde pek ümidim kalmadı ama inşallah kendileri gelirler😅 bebişiniz kaç kilo bu arada?
ysmmiran kaya_kaya cok hareket etmeye çalışıyorum merdiven bulamayınca bile evde bol.bol temizlik squat yapıyorum fakat pek etki etmiyor galiba 🤷♀️
baseer ysmmiran iki gün once 3415 gramdı. Fazla kilo almasından da korkuyorum, dikişim olsun istemiyorum ama hayırlısı diyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun, canları ne zaman isterse o zaman gelsinler artik yapacak birsey yok.
kaya_kaya ysmmiran bende öyle sanıyordum taaa ki bir gece ağrıyla lavaboya kalkınca iç çamaşırımda nişan görene kadar
ysmmiran kaya_kaya ay hadi inşallah darısı başıma diyelim vajinal doğumdan çok ama cok korkuyorum aci eşigim de cok düşük ve ilk gebelik ama bunlara rağmen cok ıstiyorum dogmasini 4 gozle beklıyorum 😅🤷♀️🫣
kaya_kaya ysmmiran benimde acı eşiğim çok düşüktür ama çok şükür doğurdum ve zaten kucağına alınca ağrı sancı kalmıyor anlamıyorsunuz bile
ysmmiran Benimennembirmelek cok güzel yaaa Rabbım evlatlarınızı size bağışlasın🫶 inşallah dediğiniz gibi benimki de kolay geçer acı eşiğim düşük ama bi şekilde dayanacağız 🫣🤷♀️
ysmmiran baseer aynen oyle bende istemiyorum ama malesef oluyormus azda olsa bakalım bekleyip görücez umarm bu hafta içi dogururuz 😊
Benimennembirmelek ysmmiran dayanılıyor merak etme sadece nasıl karşılaman gerektiğini bil ve her gelen sancıda bu daha neki dayan daha kötüsü gelecek de öyle motive olursun ben en zorlandığım zmn sezeryan mı olsam acaba dedim kendi kendime sonra neyse sezeryan daha zor en iyisi biraz daha dayanayım dedim 5 dk sonra doğum başladı ve sadece ısınmayla 20 dk yarım saatte doğurdum
kaya_kaya ysmmiran inşallah canım rabbim sağ salim bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏❤️
ysmmiran Benimennembirmelek haklısınız hep daha ağır gelicek diye diye kendimi motive edip dayanmam gerekiyor aksi cok zor olur zaten ama insan neyle karşılaşacagıni bilemdigi için inanılmaz korkuyor🤷♀️🫣