mrsssblt Mucize_02 Cinsiyetle hiç alakası yok ya bence hurafe dedikleri şey olsa gerek bizimde kız tıpkı sizin dediğiniz gibi oluyor gündüz iş yapıyorum ev taşıyıcam paketliyorum falan ki koli falan kaldırmak hak getire yani ☺️ Yapmadığım halde akşam o yatakta ağrılardan sırtım deşilirken bir de karnımda oynamaya başlayınca durmuyor canım çıkacak gibi oluyor. Allah dermansız dert vermesin inşallah kokularını içine çektiğimizde herşeyi unuturuz ☺️☺️
Mucize_02 mrsssblt aminnn sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun . Dediğin gibi kokularını çektiğimiz an unuturuz bu günleri işallah 🦋
CnsyeniHamile EsrAlii 10. Haftamda başladı 2 haftadır devam ediyor ilk başlarda eşim ger gece masaj yapıyordu belime yoksa kalkamıyordum gün 12. Haftamda artık ayıp mayıp ayaklarımı uzatmaya başladım gün içinde daha rahatladım 😌 otur otur belim kopuyordu doktor gayet normal diyor tıp okumuş çevre vatandaşlarımız çocuk belinde büyüyor diyor taktir Allah tan 😂
25agustos EsrAlii hiç sorma bende de var aynısı. Hiç hareket etmezsem sorun yok biraz hareket edince çok ağrıyor. Dinlenmek için uzanınca tekrar kalkmak çok ağrılı oluyor. Bunu doktora soran var mı ?😞
EsrAlii Ezgisu hayır canım atandım soruşturma bekliyorum daha çalışmadan bu agrılar dayanılmıyor bir de çalışsam düşünemiyorum artık
Ezgisu EsrAlii bol bol dinlen bende Doğum iznine erken ayrıldım canım benim . Hep yatıyorum hiç bi yere gitmiyorum Fırsat buldukça uzan yat kalk . Havalar güzel bu aralar kısa yürüyüş yap . İyi gelir canım
Gamze88 EsrAlii oluyor cnm dikkat et .cok ani hareket etmemeye çalış,yatarken kalkarken yavaş hareket et,bende de oldu 16/17 haftamdı galiba,sıcak su kesesi fln koydum bi hafta cok agrım oldu şükür Ondan sonra daha olmadı,geçmiş olsun sanada💙💐