EsrAlii Merhaba güzel anneler siz birşey soracağım. Ben 10+2 haftalık hamileyim bu son haftadır belim ya şu pörçük mü deniliyor orası çok agrıyor yatarken kalkarken gün içerisinde normal mi benim gibi yaşayanlar var mı acaba danışsam 👼🏻
ikicocuklubiranne EsrAlii bende aynı durumdayım canım 11+1 deyim. Bugün kontrole gittim bende herhangi bir şey söylemedi olacak dedi. Magnezyum verdi kullanamıyorum ama 🙄
CananENES EsrAlii canım 11haftada kuyruksokumumda Ağrı basladı gectı daha sonra 17 haftada felaket bır bel agrısı başladı hersey normal çok sık doktora gıdıyorum ama sorun yokmus ıstrahat verdı
melegiminannesi Evet canım ben yaşıyorum 11 haftalık hamileyim 2 3 haftaya yakındır yaşıyorum bende direk aırt üstü yatıp biraz dinleniyorum yada soluma doğru yatıyorum
EsrAlii melegiminannesi ikicocuklubiranne Teşekkür ederim bayanlar ya aslında çok ağır bir işte yapmıyorum ama demek ki elegeldiğince sürekli dinlenmek gerekecek ya
EsrAlii CananENES ayyy deme ya çok geçmiş olsun çanım ya çok zor ya benim erken yine de 17 de tekrarlaması kötü olmuş senin için
ikicocuklubiranne EsrAlii bende öyleyim genelde evdeyim istediğim zaman uzanırım dinlenirim ama yine de ağrım oluyor. Belimle kuyruk sokumu arası bazen geceleri bacağım çekiyor gibi oluyor 🙄
melegiminannesi EsrAlii evet canım aynen öyle ben bi odaya silip süpürüyorum bakıyırum karnımda hafif bir ağrı olusuyor bırakıp yatıyorum öyle öylr yavastan hallediyorum sende öyle yap vücudunu yorma ❤
CananENES EsrAlii aynen ılerledıkce yük bındıgı ıcın bel agrısında artma olabılıyormus ama korkulucak bır durum yok sende korkma dınlen cnm
Rnz Canım hiç sorma belde bel ağrısından acayip muzdaribim 29 haftamdayım heralde 12. Haftadan beri cekiyorum. Şuan bile bel ağrısından hangi pozisyona gireceğimi bilmiyorum. Yatıyorum olmuyor uzanıyorum olmuyor yürürken biraz iyiyim
EsrAlii ikicocuklubiranne ya eşlerinizden masaj yapmasını isteyin bari bayanlar fırsat varken eşim Doğu görevinde olduğu için ancak 3 aya bir geliyor izne siz yanınızdayken yaptırın bol bol
CananENES Rnz genelde 10dan sonra kız bebıslerdr oluyormus bendede var hala ara ara devam edıyor sıkıntılı bır durum oturma kalkmanı bıle etkılıyor cnm
EsrAlii CananENES şuan merak ediyorum bel agrısı olupta ileri haftalarda olanların cinsiyeti ne diye 🙈
Biray EsrAlii 38. Haftaya geldik erkek başından beri bel ağrım var hiç geçmedi mesela cinsiyete pek bakmıyor sanırım 😊
Ozgetmrlnk EsrAlii bende o haftalarda uzandigimda cok agiriyor geri kalkamiyordum eşimin yardimiyla kalkiyordum uyuyrken dönemiyordum bile simdi iyi cok şükür az agiriyor sizinde gecer insallah🙏