Sehrbnn senos15 Yaşım 30 son adet tarihim 30 Nisan.. Cinsiyeti biliyorum bakalım tutacakmı tahmininiz merak ettim..
hilal_4680 senos15 Yaşım 25 26 haziran son adet tarihim 16 temmuzda transfer oldum 28 temmuzda hamile olduğumu öğrendim.
acemianne22 senos15 ben 93 kasım doğumluyum yıl olarak 32 fakat ay olarak 31 yaşındayım.Son adet tarihim 24 temmuz fakat 14 gün sonra yumurtlama olduysa ağustosta hamile kalmam gerekiyor şimdi hangi tarihe göre değerlendirmem lazım? Kafamda deli sorular😂
kubra1993 İyi günler mesaj yerine yazamadım da hanımlar benim yaşım 32buçuk down sendromu ikili tarama testi yaptırdım bebeğin ölcümleri ve kan değerleri normal ama yastan dolayı yaş riskim orta sevideymiş bu şekilde başına gelen varmı aranızda
acemianne22 kubra1993 genelde 30 üstünde yaş riski cıkıyor ama doktorlar bunu normal görüyor sorun yaşayanı da hiç duymadım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi🌸
senos15 kubra1993 korkma canım bebek ölçümleri normal ile yaştan dolayı test risk çıkarıyor korkulacak bişey yok sağlıkla kucağına al 🥰 annemde 35 te hamile kaldı aynı engelli down falan dediler kardeşim 18 yaşında sapa sağlam
kubra1993 senos15 inş ya dier iki bebegim sağlıklı şükür bunda aradan cok yıl gecti 8yıl var en son doğumumla