senos15 aybarsmom16 bu bir teori canım illaki tutcak diye birşey yok benim ve çevremin hep tutmuş tutan olursa haberleşiriz 🤣
ddrys Canm 1989 doğumluyum son adet tarıhim 19 temmuz ama hamile kaldıgım gün 7 agustos sence benim cinsiyet nedir cok merak edıuorm
tanemm19 senos15 yaş 29 ayı bilmiyorum son adet tarihim 10 Eylül ama geç döllenme olmuş çnkü daha bugün beta 79 çıktı 10 gün gecikme var yani eylül olabilir ekimde olabir ay. İkisinide hesaplar mısın arkadaşım ya sana zahmet 😌🫶☺️
senos15 tanemm19 kız bebek canım 10 eylül de regli oldusan ekime yumurtlama sarkmaz 20 gün içince mutlaka yumurtalamışsındır ama ekime de baktım orda da erkek çıktı hayırlısı 😍
ddrys dilan123_o seninle aynı dönemde hamile kalmısz canm son adet gunumuzde aynı gün sadece ben 36 yasındayın
seher_3590 senos15 benim her yerde hesaplama tahmin erkek cikiyor hep ama doktor kıza benzetti emin olmamakla birlikte 😄teşekkür ederim canim
gmzkr senos15 Yaşım 28 son adet tarihim 18 ağustos. Bilmiyorum ağustosta mı eylülde mi hamile kaldım.
tanemm19 senos15 ayy rabbim sağlıklı sihhatli bi kız bebek hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah canım allar razı olsun ☺️☺️❤️