elinaz1 Nereden başlayacağımı bilmiyorum kıdemli anneler önereceğiniz marka ve ürün var mı aklınıza gelen herşeyi söylerseniz sevinirim .
Busraaaakkk elinaz1 Canım ben artık yavaştan dolabını, şifonyerini, reflü yatağını, ve alt açma gibi bi ünite aldım. Bu ay da bebek arabasını alacağım. Temel şeyleri almaya başladım. Daha sonra da kıyafet battaniye falan bakacağım ceyizden daha zormuş buralar 😄
Nisanmomy elinaz1 ben ay sonu başlayacağım. Şöyle bir listem var işinize yarar belki 😊 1 - BEBEK ESYALARI Bebek arabasi Oto koltuk - puset Ana kucagi Sling / Kanguru Yataş juno yatak * 2-EMZIRME ve BESLENME Emzirme yastigi Gögüs pompasi Biberon Emzik Emzik kutusu, askisi * 3- YENIDOGAN TEMEL IHTIYAÇLARI Bebek bezi & Islak mendil Bebek bakim çantasi Organizer çanta Alt açma bezleri Silme pamugu Kıyafetler * 4- BEBEK ODASI Besik/ Besik yatagi Gardrop/ Sifonyer Hali/ Perde Nevresim takimi Lastikli çarsaf Aksesuarlar * 5- BANYO Küvet ve küvet filesi Yikama seti Havlu, sünger Sampuan, losyon Tarak, firça Termometre Pisik kremi Oturak Deterjan Biberon temizleyici * 6-SAGLIK & GÜVENLiK Ates olçer Burun aspiratörü Tirnak makasi/ Torpü seti Nebulizatör Oda hava nemlendirici Kamera/ Telsiz Ilk Yardim/ Ilaç Çantasi * 7- OYUNCAK / KITAP Çingiraklar & Dis kasicilan Oyun halisi Zeka kartlari Müzikli/ Isikli oyuncaklar Yumusak oyuncaklar Kitaplar * 8- KIYAFETLER Hastane çikisi setler 6. aya kadar her beden alt üst zibin takimlari Bodyler (uzun ve kisa kollu, kolsuz) Çorap, önlük, agiz mendili Yelek Ince ve kalin müslinler Kalin battaniye Uyku tulumu Astronot mont tulum
elinaz1 Busraaaakkk gerçekten öyle kıyafeti toplasam 40 gün giymeyecek nasıl alayım diye düşünüyorum 😅 herşeyin en incesine kadar bakmaya çalışıyorum yok %100 pamuk olsun yok doğal olsun alerji yapmasın anakucağı almak istedin birsürü çeşit hepsinin ayrı özelliği var yemek masası yine öyle . Kıyafette şunu alsam büyük mü olur küçük mü olur ay hesaplayıp kıyafet alayım diyorum acaba havalar o zmana ısınır mı ki bebek hemen üşür mü daha mı kalın olsa kafam baya çorba oldu
Madeinpelinn Öncelikle anne yanı elele öneririm en iyisi. Hamak mutlaka alın dört ay gündüz onda yatırırsınız ana kucağı olmazsa olmazım reflü yatağına gerek yok çünkü beşinin ön tekerleklerine bir şey koyup yükseltebilirsiniz 3 4 yeni doğan ( bebeğin kaç kilotla doğumuna bağlı ) benim 2800 doğdu 2 ay kullandım erken büyür sandım az aldım sürekli yıkadım rezillikti 🙃 oda ısı ölçer mutlaka olmalı bence ona göre uyku tulumu alınıyor . kundak alın ya da müslin bir battaniye işinizi görür çünkü ılk üç ay kundak bebeklerde uykuyu sağlıklı hale getiriyor
Busraaaakkk elinaz1 Öyle tabii, her ürüne herkes bir yorum yapmış bir de kendisine göre. Gereksiz bir şey de almak hiç istemiyorum. Bende bu konuda baya sıkıntılardayım. Siz kaş haftalık gebesiniz bir şeyler aldınız mı
Madeinpelinn elinaz1 merfbaby herkes mamma öneriyor ama merfbaby kesinlikle daha büyük ve daha kullanışlı bizzat test ettim . Sağlıkla kucağınıza alın 💐
elinaz1 Busraaaakkk 21+4 haftalık denk geldikçe alayım liste yapayım dedim kafam baya karıştı hangisi iyi onları toparlayıp indirim takip edeceğim.