Ebruli5001 Arkadaşlar merhaba 18.hafta oldu doktor önce erkek gibi görünüyor demişti şimdi kız gibi olduğunu söyledi ama net değil henüz değil 3 hafta sonra detaylı ultrason randevum var ancak ozamanda 21 haftalık olacak çok geç değil mi
duyguebuhan Ebruli5001 az önce bacak arasını görerek cinsiyeti kesinleştirdik 12+2 de erkek demişlerdi bugün 15+2 deyim ve kesin erkek olduğunu öğrendim bacak arasından bariz oluşmuş belli oluyordu👶🏻🥹❤️
sadecebuss Bebekkuzu biz de öyle sanıyorduk benim bebeğim de hep bağdaş kurdu ya da başı aşağıda durdu sakladı. 18+5 de detaylıda erkek olduğunu söyledi doktor
Deletedmom_297 Ebruli5001 hayır geç değil burda 35 haftalık hala öğrenemeyen birisinin yorumunu okudum
anethole Ebruli5001 bende 18 haftalığım. Doktorum 14 iken başladı cinsiyet söylemeye. Kemik yapısında bir açı varmış hatta ona bakarak söyledi. Her zaman görülmeyebilir. Bana söylemesine rağmen bende 18 kasımda detaylı ultrason yaptırıcam onu bekliyorum. Bacak arasını görmesine rağmen net olduğunu düşünmüyorum 😅
Havin49_ Ebruli5001 ben ilk gebeliğimde 20 haftalık öğrendim detaylı ultrasın da niye geç olsun şimdi ki gebeliğimi de 14 haftalık özel iki erkek dedi devlet de geçen hafta ikisi erkek dedi ilk oğlum geç gösterdi ikinci oğluşlarım erken gösterdi
Ebruli5001 Havin49_ emien2 evet zor geçti ya mide bulantılarından 6 kilo verdim hiçbişey yiyemez oldum şuan 4 ay olmasına rağmen daha hala ağır şeyleri yiyemiyorum mide bulantısı şöyle başladı örneğin kıyma et tiksiniyordum ekşi aşırı yiyorum tatlı pek canım istemiyor
Admsarzu Ebruli5001 16 haftalık oldum hala öğrenemedim 19 haftalık da randevum var 😀 en son 15 de gittim bacak bacak üstüne atmıştı
emien2 Siz bana belirtilerinizi yazın ben net söyleyeyim asla şaşmaz hamileliğiniz zor mu geçti çok mide bulantısınız oldu mu bi de en çok ne canınız istedi
ebobel emien2 ben yazayım mı 🥰mide bulantısı hassasiyet oldu ama kusma hiç olmadı canım nedense tatlı çekiyor portakal suyu bide aşerecek kadar canım hiçbir şey istemedi daha hamileliğim bence kolay oldu günlük yemeğimi temizliğimi işlerimi halledebiliyorum 11+3 haftalığım bu arada 🥰❤️
Ayglyldz emien2 koku hassasiyeti, mide bulantısı, uyku hali, yorgunluk halsizlik ☺️ tuzlu ekşi çekiyor genelde onları tüketiyorum
emien2 Ebruli5001 ebobel bence erkek yani hamilelik kolaysa hiç kusma yoksa erkek diğer türlü kız bence bi de canınız ekşi tuzlu istiyorsa erkek bence bunlar benim net tespitlerim.☺️