Eren1 seher_3590 evet 3.cü ve olursa üçüncü kız olcak aşırı erkek istiyordum bu sefer kızlarla zor baş edıyordum
seher_3590 Eren1 canım öncelikle Allah bağışlasın. Benimde 2.hamileligim bjr kızım var bu da kız olsun isterim birbirlerine arkadaş olsunlar 🥰ama kız cocigu hem masraflı hemde gerçekten zor nazarı kavgaları hiç birseyleri bitmiyor 😃😃
Eren1 seher_3590 doktor plesenta aşırı aşağıda girişi kapatmış dedi sevk verdi bana yarn kendı doktoruma gidicem son kez böyle yahmın alayım istedm doktorum muhakak tahmın verr diye
busra34__ Eren1 inşallah sıkıntısız geçer sağlıkla kucağına alın tabi dua ederim inşallah Allah yardımcınız olsun benim de riskli rahim azğı yüzünden o yüzden sizi anlıyorum 😐sağlıkla doğsunlar
Eren1 busra34__ Allah razı olsun inşAllah bu güzel kalbın yüzü gözü hatrına rabbımde sana sağlıcakla nasip eylesin ❤️
Eren1 busra34__ ben cok korktum kanaman var mı dedi direk şok oldum neye uğradığımı anlayamadım olabılır dedi direk bu hafta içinde perıontolojıye cabucak git dedi sevk verdi
busra34__ Eren1 genelde bu haftalardan sonra bebek yukarı çıkıyor 20 den sonra filan o zaman düzeldiğini söylüyorlar ama tabi doktorun ne diyceği de önemli inşallah güzel haberler alırısnız bende merak ettim şimdi yarın unutmazsam yazarım😢
Eren1 2prensesannesiiii Yok_09 ozgeacar01 busra34__ Sarfaraz_17 eymis Bebekkuzu etiketleyemedıklerim varsa kusuruma bakmayın doktor kız bebek dedi üçüncü kez kız annesi oluyorum inşAllah 🤲🏻❤️
Eren1 busra34__ inşAllah cnm bende nete öyle okudum ama hıca aşırı korkttu cnm yazarm bende inşAllah cok sağol ❤️❤️
busra34__ Eren1 internette her yazılana inanmayın iyi veya kötü doktor daha iyi rahatlatacaktır sizi inşallah 🥰
Eren1 ozgeacar01 Yok_09 aselinannesi38_ 2prensesannesiiii bugün bakalım kızlar hayırlısıyla öğrenirim inşAllah herşeyde yollundadır umarım dun doktor benı cok korktuu cünkü