busrax_ şöyle anlatayım ben ileri derecede pcosum. İlk hamileliğim 2 buçuk sene sonra çatlatma ignesiyle olmuştu. Eşimde de varikosel vardı ameliyat olmuştu bendeki pcostan dolayı olmuyordu. Sonra iyi bir doktora denk geldik ilk denemede hamile kaldım ama çok zor bir hamilelik geçirdim erken doğum yaptım oglumuzu kaybettik 2 gün yaşadı sadece. Doktorum hem sezaryen olduğum için hem de rahim yırtılmaya başlamasi sebebiyle acil ameliyata alındığım için, ayriyetten 2 kere de serklaj oldum hamileyken. Bunlardan dolayı 2 sene kesinlikle çocuk yasak dedi. 2 sene dolmasına yakın muayeneye gittik doktor artık çocuk düşünebilirsiniz dedi biz de Nisan ayında korunmayı bıraktık. Korunmayı bırakınca benim adetlerim yine duzensizlesti bir daha adet olmadım. Tabi o ara hep test falan yapıyordum ama negatifti. Haziranda da tayinciydik ev tasiyorduk ben sürekli koli kaldiriyorum falan. Tasinmamiz da baya olaylı oldu şirketle kavga ettik vs çok stresli şamanlar geçirdik. Geldiğimiz ev aşırı pisti yoğun kimyasallarla temizlik yaptık. Çelik kapı kaldırdık. Yatak odasının dolap kapaklarını taşıdım falan. Kapıyı kaldırırken kasigima fena bir sancı girdi meğer o zamanlar tutunmaya çalışıyormuş yavrum bana haberimiz yok 🙈 memlekete gittik izinde halı falan yıkadım hatta küçük görümcem yenge sen yıkama bir de hamilesindir falan dedi. Bende ne hamileliği uzun zamandır adet bile olmadım dedim😄 ev yapıyoruz ytong tuğla falan taşıdım 😂 adeta bir Herkül edasıyla dolaniyorum ortalıkta 😂😂😂 bu arada eşimin de değerleri düştü varikosel nuksetti. Doktoru da taşınma işlerinizi halledin tekrar ameliyat yapalım dedi. Bende taşıdığımız yerden kadın doğuma gidecektim. Bir gün canım acı turşu istedi görümcem yenge bir test yapsana dedi bende hamile değilim ama yapayım da siz de görün dedim. Gün içinde hiç idrar falan tutmadan, öncesinde kola içtim peşine test yaptım. Bir baktım kıpkırmızı çizgi. Hepimiz şok 😄 o zamanlar haftada 1 2 kere ilişki oluyordu tek ilişkide hamile kalmışım yani. Uygulamaya belirti girdigimden az çok hesapladım hangi tarihte hamile kaldığımi 😄 10 temmuzda testte çizgi gördük. 2 gün sonra kan verdim 4000 çıktı. Ben baya bir geç döllenme ile hamile kalmıştım. Sat ile hamileligim arasında 8 hafta fark vardı. Doktorlar bile şok oluyordu bu duruma 😄😄
Baya uzun oldu ama hepsi ayrı bir detay ondan uzadı gitti 🙈🙈