kimchikimdi visnelicheescake üstte yazdıklarımı yapıyordum askim ben kolay ve pratik oluyor. Burada fikirler sana uyuşmazsa oradan daha kolay şeyler var yorulma diye dedim yanlış anlaşılma olmasın❤️
Deletedmom_787 visnelicheescake cinsiyet tahmini için post açmadın mı kuzum tahmin yapsaydık heyecanlı olur 😅😅
visnelicheescake Deletedmom_787 oho iki kere bir 11 bir 13 de açtım 11 de kız dediler 13 de herkes erkeğe döndü nasibimiz cumartesiye kaldı kdkdkd son USG ile de açarım cuma günü
hafizebl visnelicheescake küçük kase mika tarzı oluyor cok kullanışlı özel günlerde ihtiyaç olabiliyor uygun da fiyatlı bakabilirsiniz🌸
Baklavaseverim visnelicheescake Aşkım cupcake için kalıp alsan olmaz mı hem kase kirlenmez herkes bir sürü şey önermiş ben sadece köri soslu tavuk salatası önerip çekileyim 🤣🤣
Baklavaseverim visnelicheescake E niye kasen az o zaman hiç bişey anlamadım yine beynim salata olmuş benim neyse
Esma006 visnelicheescake tatlı bence şey yap en kolayı kakouli ıslak kek salatada arpa şehriyeli salata kolay bunlar yeter yani doyarlar bence
visnelicheescake Esma006 Menü hazır canım hallettim 🙂 Cupcake Kaşarlı milföy böreği Mercimek köftesi Kurabiye Patates salatası