visnelicheescake tatlı olarak cupcake yapabilirsen güzel olur. Porsiyonluk köstebek pasta da güzel olur bak. Ben içine muz da koyuyordum ve krem şantisine çikolata rendeliyorum çok güzel oluyor.
Yapamazsan ağlayan pasta, tiramisu, ıslak kek, crumble kek, browni, Kıbrıs tatlısı, gelin pastası, mozaik pasta veya bisküvili pasta yapabiliirsin.
Börek olarak milfoyden patatesli börek çok güzel oluyor aynı dışardan alınma gibi. Veya yalancı su böreği var tepside yapılıyor efsane oluyor onun gibi birşey olabilir.
Poğaça 3-2-1 poğaça çok kolay oluyor veya direk dereotlu mayasız poğaça tarzı pogacalar da kolay ve çabucak oluyor.
Kurabiye Starbucks kurabiye, damla çikolatalı cookie, çatlak kurabiye( bu efsane oluyor ve görüntüsü de çok güzel), ıslak kurabiye, Hindistan Cevizli kurabiye, tahinli kurabiye falan olabilir bir de ben çikolatalı truff çok severim hem çok kolay hem çok lezzetli. tuzlu olarak çok seçeneğim yok 😄
Salata olarak da çiğköfte veya mercimek köftesi olacağı için kısır uygun olmaz.
Patates salatası, kuskus salatası, makarna salatası, tavuklu arpa şehriye salatası, Amerikan salatası, şalgamlı bulgur salatası
Yani bunlar tek tek yapıldığında o kadar zahmetli değil bence yapılabilir ayrı ayrı zamanlarda 😄