Dinolisoo Zaten adet tarihine 14 gün kala yumurtalama dönemi olmuyor mu hadi erken oldu desen 3-4 gün gün. Şuan hiçbişey yoktur ki testte çıksın döllenme yerleşme derken 2 hafta geçiyor ki o da tam adet zamanına denk geliyor. En fazla 2-3 gün kala öğrenirsin.
cennet033 Benim adetin ekim 10 olacaktı ama Eylül 27 de hafif kanama lekelenme oldu canım ve bebek istitoduk baktım yumurtlama döllenme dönemine denk geliyodu 29 Eylül’de kan verdim ve pozitif çıktı yani beta 11 çıktı
herseyguzel saadet2308 erken yapıyoruz aslında Adeti 2 gün geçince diyorlar normalde o zamana dek şans var sizin için de ❤️
Dinolisoo herseyguzel yani yumurtalama günü değilde öncesinde hamile kalmışsanız ola bilir ama yumurtlama günü takip ediyorsan zor
cennet033 herseyguzel canım kanda çıktı benim test yapamdım üç dört gün dört gün sonundamı ne test yaptım idrar ondafa çıkınca doktora gittik ben dahileyey vitamin değeri testi vermiştim onda çıktı benimde daha sonra idrar testinşde yaptıktan sonra kadın doğuma gittim
suheda57 Canım ben adetime 12 gün varken öğrendim daha ortalama 2,5 haftalıktı kese falan hiç bir şey yoktu ama belirtilerim hamilelik belirtisiydi evde test yaptım çıktı 4 gün sonra kan testi verdim beta hcg 113 dü
herseyguzel suheda57 oo maşallah baya erken öğrenmişsiniz ben oğlumda 16 beta ile 8 gün kala öğrendim
suheda57 herseyguzel ben çalışan anne olduğum için temkinli yaklaştım hareketlerime dikkat etme açısından
suheda57 herseyguzel benim ilk göğüslerimden anlaşılıyordu bu hamileliğimden öncede kimyasal gebelik geçirdim oda aynı şekilde göğüs hassasiyeti olmuştu dokunamıyordum üstüne yatamıyorum iç çamaşırını çıkardıktan sonra göğüslerim resmen çekiliyordu ve yoğun akıntı
lovebanb Benim 10 gün falan varken silik çizgi çıkmıştı. Ben de göğüslerim şişince anlamıştım. Herkes çok erken daha anlayamazsın demişti 21 haftalık hamileyim ya