btl194 Kızlar göğsümün alt kısmı aşırı kaşınıyor bi baktım ki ucunda sıvı var süt mü bilmiyorum acaba normal mi bu çok erken değilmi yaa 25.hafta da beni aydinlatsaniz korkuyorum erken doğum riski olur diye
Birbebisannesi btl194 erken doğum olmaz elleme sıkma. Benimde 18. Haftada geldi. Süte hazırlık yapıyor vücut bebek için. Sütte gelecek sıvıda
2812 btl194 benim de 23 te gelmişti gayet normal sadece uyarma yeter etrafı kuru kabuklanmış siyahlaşmış kızzzzz bembeyaz Memişler 😒😭
btl194 babyshark__ kaşınıyor onun dışında ucu hafif kabuk oluşuyor acaba akıyor da ben mi yeni fark ettim
Papatyam7134 Benden de geliyor ilk olarak 22-23 hafta civarı gelmişti ilerleyen zamanlarda ara ara yine geldi
btl194 2812 evet ya gitti güzelim göğüsler desene 🥲amannn bebişlerimiz canı sağ olsun 🥰yok dokunamam ben memişlere
suheda57 Benimki 3 aylıkken başladı şuan ellemesem dahi özellikle bir şeyler yedikten sonra kendiliğinden su gibi akıyor üstüm sürekli ıslanıyor doktor süt kanalların erken açılmış dedi bazı kadınlarda erkenden olabiliyormuş
2812 btl194 benim ara ara geliyor hatta çok tuhaf bir his 😇sol hep geliyor o sütlü olacak tahminimce 😆evet canım vücudunuz adepte oluyor artık cümlemizin inşallah sağlıcakla kucağınıza alalım
suheda57 btl194 şuan 20 haftalık olduk ortalama 12 haftalıktan beri akma oluyor sıkma falan da yapmıyorum aslında ama göğüs ucumda soğuklaşma oluyor bir bakıyorum akmış
btl194 2812 evet benim de sol göğsüm den aktı boyut olarak daha büyük sağ göğüsten sol göğsüm. Duygulandım bı an korktum şaşırdım bu duyguları hepsini bir arada yaşadım
btl194 suheda57 hımm anladım doktor da normal görüyorsa korkulacak bir şey yok. Acaba sütümüz bol mu olacak erken geldigine göre
suheda57 btl194 doktor korkulacak ya da ilaçlı bir durum olmadığını söyledi bence sütümüz bol olucak beden olarak 80 takıyordum şuan 85 e doğru gidiyor sizde de büyüme var mı
btl194 suheda57 evet baya gelişti 90 bile dar geliyor artık.sorun olmasın da sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah