Gul1402 Kizlar geceleri çok horluyorum gecen gece esim uyuyamamis horlamamdan. Normalde horlayan birisi değildim doktoruma sordum seninki gec bile baslamis hamileligin başından beri horlayan var dedi. Çaresi var mı bunun ne yapabilirim. Eşime üzülüyorum:(
8143 Gul1402 onu için yapçak bşey yok canm dayanacak yeri geliyor ayrı yatıyosun o yüzden bende horluyorum 29 haftalıkyım beni erken başladı doktorın dedği gni
G3434 Gul1402 Bende horluyorum hemde bayadır hemde bayaaa 🤭 Eşim sürekli uyandırıyor beni horluyorsun diye. 🤭 İkinci hamileleğim bu. İlkindede çok horluyordum doğumdan sonrada baya bı horladım, geçmisti sonradan 🤷🏼♀️
mihrimah123456 Eşine söyle benim kadar horlamadığın için şükretsin. Benim horlamam üst kattan bile duyuluyor.
Gul1402 G3434 ya nefes almakta zorlanmaya başladık artık. Ama horlamalar sinirimi bozdu artık sjsjzjs
G3434 Gul1402 ahaha olağan şeyler bunlar ben alıştım eşim sürekli espri yapıyor🤭 benden daha çok horluyorsun bütün apartman duydu falan🙄🤭😬😬
Gul1402 G3434 ajsjsjs benimkinde doktor dedi gec bile baslamis deyince masallah aslandan hallicesin diyip duruyor ahaha