Mervus Selamun aleyküm hanımlar :) Bilindik bir şekilde giriş yapıyorum “ bana da buraya yazmak nasip olacak mı derken elhamdulillah nasip oldu” Benim Doğum hikayem bebişimizin biraz iri bir bebek olması sebebiyle son haftalarda diyet yaparak geçti çünkü normali çok çok istiyordum. 40+1 de doktorum artık suniyle Doğumu başlatalım daha beklemeyelim dedi iri olması ve normal istemem sebebiyle , sabah 9da yatışım yapıldı hiç sancım yoktu benim 10 da suni verilmeye başlandı 10 ü 20 geçe sancılarım tavan yaptı bu arada hastaneye geldiğimde açıklığım 1 cm idi ebemizin alttan muayene ile yardımcı olmasıyla 4 cm e kadar çıktı. Saat 12.05 olduğunda sancılarım iyice artmıştı bu sırada zaten Allah’a sığınmaktan başka hiçbirşey aklınızda olmuyor. Ben epidural istedim çünkü sancılarım dakikada bir geliyordu ve ben zorlandım biraz :) Ama. İnan’ın dayanıklı olan dayanır benim canım biraz tatlı sanırım. Epiduralden önce de zaten açıklığım 7 cm i bulmuş epidural olduktan yaklaşık bir saat sonra Doğuma alındım. Elhamdulillah 2 ıkınmada geldi evladım tabi biz şaşkın ve mutlu. Öncelikle şunu söyleyeyim doktorum o kadar mükemmel bir insan ki Rabbim razı olsun Ondan bebek yukarıda olmasına rağmen sonuna kadar normal Doğum için uğraştı elhamdulillah başardı. Doktorum Sefaköy Medipol ŞERİFE TUĞBA KAHRAMAN Allah kendisinden bin defa razı olsun çok iyi bir insan çok merhametli bir doktor kesinlikle yine Doğum yapsam yine onu isterim. Ebelerimiz de çok tatlıydı Edanur ebeden Allah razı olsun çok çok yardımcı oldu. Doktorum ebeler her işlerinde besmele ile başladılar bu beni inanılmaz rahatlattı çünkü Yaradana sığınmak o an o kadar güzel ki ve doğumunu yaptıran insanların da Yaradana sığınıp yapması...😍 sürekli kelimei tevhid çektim bence en rahatlatıcı o oldu. Öncelikle bol bol inşikak süresi okuyun,Meryem ana otunu tavsiye ediyorum inanarak yapılırsa kesinlikle etkili olacağına inanıyorum. Ben başından beri olumlu hikayelere odaklandım herkesin bir olmaz ben elhamdulillah çok güzel bir Doğum geçirdim darısı tüm hamilelerin başına inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok dua edin. Kucağınıza aldığınız anda o şaşkınlık geçene kadar inanılmaz bir şok ve mükemmel bir aşk yaşıyorsunuz. Bu benim mi dedim ben defalarca mesela :) ağlamaklı şaşkın bir hal ❤️ Bu arada Doğumdan önce bebeğim 3795 gr çıkmıştı ultrasonda 3720 doğdu yani aynı hemen hemen🤗 maşallah subhanallah bize 💕 darısı daha güzel Doğum hikayeleri size inşallah 🤗
Hilal34 Mervus Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım benim 🙏🏻Bende Pelin hocaya gidiyorum inşallah bende birgün senin gibi böyle pozitif bir Doğum yazarım 🙏🏻
Mervus Reina sanırkm hayır ama o anın büyüsüyle hatırlamıyorum bile 🤗 epidural olduğu için başka şeye gerek yok demişti ebe, Amin inşallah Allah razı olsun 💕
Mervus Merveyrdm doktorunuza güveniyorsanız dinleyin derim ben dinlerdim ama en ufak bi şüphe varsa içinizde başka doktordan da bilgi almakta fayda var 💕
Mervus Reina 😁 5 dışta 3 içte varmış kuzum sordum biraz yanma yapıyor dikişler ama şükür tabi 🤗 İnan kafa yaptı bende Doğum yeni yeni idrak topluyorum
Merveyrdm Mervus bugun bir haber okudum Kadın 40 haftasında doktor normal Doğum diye çok zorlamış kadın doğuramamış bebek mosmor du rengi doğduğunda Kadında aşırı yırtılma kanama ve 2 Saat sonra ölüyor
Mervus Merveyrdm dediğim gibi çanım doktorunu dinle derim ben de 🤗 bana da eğer direkt sezeryan deseydi sorgulamazdım bile öyle güveniyordum 😊
aiseerol Mervus maşallah 🤗 Rabbim bize de sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah