Washingtonxyz Meraba ben 7+3 ikiz gebeyim bugun kontrole gittim ilk defa devlette crl ölculdu ve biri 6+5 biri 6+6 cikti neden geriden geliyor ve nefen birbirinden farklilar nasil ilerletebilirim ne yapmalıyım gelişimleri için
GEBES3 Washingtonxyz çok bildiğim bir şey değil ama bi kaç gün geriden önden gitmesi normal diye okumuştum burda
Havin49_ Washingtonxyz 2-3 günden bişey olmaz her ultrason ayrı ölçüyor bir hafta iki hafta bu farklar kötü cnm seninki gayet normal korkacak bişey yok
coskunova Washingtonxyz cok normal hiç telaş yapma benımde son adet tarıhıme gore 1 hafta gerıden gelıyodu ultrasında cumartesı gunh kontrolum vardı tam gününü yakalamıs gelısımınde problem yok hersey guzel ılerleyen zamanlarda senınde o sekılde olucak yerıne oturacaktır bebişler geç döllenmeden dolayı oluyormus bu durum
Babyboy3 Bugun ayni durumu yaşadım doktor geç dollenme olabilir hatta bu haftalarda normal olduğunu soyledi hiç korkma
Washingtonxyz Meraba tüp bebekle 7+3 ikiz gebeyim bugun ilk defa ultrasonda crp olcumune gittim ve birisi 6+5 biriside 6+6 çıkti yani biri 5 gün biride 4 gün geriden geliyor ikisi birbirindende farklı neden olabilir ve gelismeleri icin ne yapabilirim
Washingtonxyz Washingtonxyz Meraba tüp bebekle 7+3 ikiz gebeyim bugun ilk defa ultrasonda crp olcumune gittim ve birisi 6+5 biriside 6+6 çıkti yani biri 5 gün biride 4 gün geriden geliyor ikisi birbirindende farklı neden olabilir ve gelismeleri icin ne yapabilirim
Washingtonxyz Washingtonxyz Meraba tüp bebekle 7+3 ikiz gebeyim bugun ilk defa ultrasonda crp olcumune gittim ve birisi 6+5 biriside 6+6 çıkti yani biri 5 gün biride 4 gün geriden geliyor ikisi birbirindende farklı neden olabilir ve gelismeleri icin ne yapabilirim