Dilaaayy15 Kızlar öncelikle alınması gereken nelerdir 31 haftadayım hastane çıkışım Felan yok acil bunları al diğerlerini sonra alırsın dediğiniz ne var?
Havin49_ Dilaaayy15 hastane çıkışı bataniye bez ıslak mendil deterjan şampuan banyo küveti kundak ben müslin örtü almıştım onunla kundak yaptım bunlar şuan en lazım olanlar
Dilaaayy15 Havin49_ biz köyde yaşıyoruz müslin almak istemiyorum ince olduğu için onun yerine örgü ya da peluş almak istiyorum battaniyeyi öneri varmı
Havin49_ Dilaaayy15 köy yeri soğuk olur el örmesi bataniye atabilirsiniz veya kalın battaniyeler varya böyle yumuşacık ben İstanbul da yaşıyorum oğlumda ince bataniye üstüne de kalın bataniye atıyordum şuan büyüdü evler de malum soğudu yorgan atıyorum şuan
buketcakmak Dilaaayy15 merhaba benim şuan henüz satış sayfam yok ama örüyorum istediğiniz modeli atarsanız yardımcı olurum🥰
Dilaaayy15 Havin49_ ilk oğlumdan kalan 2 tane peluş battaniye var elyaf Yorgan da ama ben kıza göre de bir battaniye almak istiyorum örgü mü peluş mu seçmedim böyle büyük alışverişlerse nutkum tutuluyor ne alacağımı şaşırıyorum 😂
Havin49_ Dilaaayy15 valla bacım ben hamileyim ikiz erkek ilki de erkekti ben pek bişey almıycam bi kaç takım elbise alıcam sadece bide beşik be bebek arabası kız olsaydı bende alışveriş yapmak çok isterdim😀😀
Dilaaayy15 Havin49_ 😂erkek olmasın diye çok dua ettim Allah var oğlımdan şikayetçi değilim oğlumu da cok erkek olsun diye istemiştim bunuda kız istedim 😂kız elbiselerinin güzelliğini erkek anneleri daha iyi anlıyor Allah bağışlasın ikizlerinizfe🫠