[silindi] Kızlar sizde de yumurtlama günlerinizden sonra şişkinlik oluyor mu karın bölgenizde? 3 gün önce yumurtlama günümdü karnımda bugün yine şişkinlik oldu. Böyle olunca adet mi olucam yine diye üzülüyorum bütün ümidim gidiyor ya
[silindi] benberyy bende bel ağrısı yok canım. Adet olmadan öncede şişlik oluyor ya karında diyorum acaba bu ayda mı olmadı:( ama bildiğim kadarıyla hamileliğin erken belirtilerinde bel ağrısı da oluyormuş
benberyy [silindi] 31 ekim canim benimde ama regl belirtisi olarak şişlik değildir bence sizinkisi ya baya var gününüze bu kadar erken regl belirtisi olmaz herhalde
bebekbekleme [silindi] benimde bat aynı yumurtlama günlerini değerlendirdik bu günleri de değerlendirmek gerekir mi acaba
[silindi] bebekbekleme canım bildiğim kadarıyla önemli olan yumurtlama öncesi ve yumurtlama günleri. Ama yine de gün aşırı ilişkiden zarar gelmez bence. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz :)
bebekbekleme [silindi] benimde ilk çok istiyorum ya inşallah sağlıklı hayırlı vakitte olur olumsuz düşünmek istemiyorum 4 ay çok erken birde vücut kendini hazırlıyor vs
[silindi] bebekbekleme evet bende öyle düşünüyorum ama bazen olumsuz düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum🫢 kaç yaşındasınız? Bir hormonlara falan baktırdınız mı? Pcos durumu vs. var mı