rvsss gebebirhem 18+4 ilk gebeliğim ve hissediyorum hareketlerini hatta sırt üstü uzanıp bakdığımdq hareket ettiği an karnımdan minik hareketleri de görünüyor
bilgedenizokaribal gebebirhem 18+1 deyim. Henüz hiçbir şey hissetmiyorum. Kilolu da değilim ama ben fark edemedim. Umuyorum normaldir yarın kontrolüm var tekrar doktora sorucam.
Rabia-Bay44 17+3 günlük gebeyim 16.haftada birşeyler hissettim gibi ama sonra kesildi şuan hissetmiyorum belirtilerim eskisi gibi değil kendimi daha rahatlamış hissediyorum normal mi bu durum bilmiyorum siz de durumlar nedir
gebebirhem Rabia-Bay44 Bizde 18+3 teyiz. Bende ara ara atım kıpırtı gibi hissediyorum ama bebek hareketi mi bilmiyorum çoğu zaman da hissetmiyorum normaldir herhalde daha erken diyorlar ama insan yine de bi an önce hissetmek istiyor hissedemeyince endişeleniyor😐 14 ten sonra belirtilerim azaldı benim de daha rahat yemek yiyorum iştahım açıldı hatta
Rabia-Bay44 gebebirhem Ay evet sanki böyle hamile değilim gibi ilk trimester baya zor geçmişti şuan iyiyim yani aslında mutlu olmamız gerekirken sanki birşeyler ters gidiyormuş gibi hissetmekde anneliğin verdiği bir duygu değişimi sanırım 😊
Rabia-Bay44 rvsss Hadi ya o kadar net belli olur mu ki bu zamanlarda peki zayıf mı hamile kaldınız kilo da etkiliyor diyorlar benim göbek kısmım da kilom vardı
rvsss Rabia-Bay44 ben çok kilolu değilim zayıfım ondan olabilir zaten sırt üstü yatınca karnım iyice geriye gidince daha net hissediyorum
elifgn 18+3 benim kıramplarım çok arttı bebek mi büyüyor acaba diye düşünüyorum alt karnımda arada bıçak saplanır gibi acı oluyor özellikle yürüdüğüm zaman
gebebirhem bilgedenizokaribal Ben ara ara hissediyorum ama 1 gün hissetsem 3 gün hiç bişey hissetmiyorm. Normaldir bencede daha çok küçükler kişiden kişiye de değişir bir durum kimi 20 haftadan sonra hissediyor kimisi çok daha erken Sağlıkla büyüsünler sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰
bilgedenizokaribal gebebirhem amin inşallah. Allah hepimize kolaylıkla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼🤍