iz_l344 Çok korkuyorum sanki bu sefer 3. Sezeryanımı olucam bu bebis biraz supriz oldu ama içimde sanki ilk defa gircekmisim gbi Bi tereddüt Bi korku var. Bu hamileliğime daha adapte bile olamadım herseyi sıfırdan yaşıyormuş gbi Bi psikolojiye girdim ya :(
lavin2121 iz_l344 benimde 3 sezaryanım 34 haftalık olduk 38 doğum sezaryan olucam küçük kızım var onu bırakmanın üzüntüsü bir yana ve tekrar dan sezaryanı o anı yaşamak çok korkutuyor beni de ve benim eşim harici hiçbir destek yardım edenim yok 😓
atesvesu iz_l344 benim de 3.sezeryanim olacak korkuyorum ama dua ediyorum inşallah kolay bir sezeryan geçiririz ağrısız sancısız bu sefer genel istiyorum sağlıcakla Rabbim nasıp eder inşallah
Heyecanlianne-1 lavin2121 aynı durumdayım. Çarşamba günü sezeryan olacağım. Bir ogkum var onu bırakmak iki gece bensiz kalması falan doğum korkusu birde ne yapacağım bakalım. Hem sağ salim kızıma kavusayim istiyorum hemde o korku endişe düşündürüyor beni. Allah yardımcımiz olsun 🤲
Sweetie_Little_Jean valla benim kayınvalidem 38 yaşında 3. sezeryanı doğurmuş çok kolaydı 2 gün içinde ayaklandım her işimi yaptım hatta en kolayı oydu diye anlattı. kimileri de zor geçiriyor ama güzel örnekler de var böyle canınızı sıkmayın su gibi geçer inşallah
lavin2121 Heyecanlianne-1 İnşallah korktuğumuz gibi olmaz kazasız belasız sorunsuz dilediğiniz gibi geçsin inşallah 🌸