visnelicheescake Kızlar dün gece uyurken birden uyandım daha doğrusu uykumda ağladım o şekilde uyanmışım rüyamda da dışarıdaki erkek kardeşine balkondan hadi eve gel banyo yap diye bağırdım için annem tarafından şiddet görüyordum ablam bu çocuğa böyle yapma diyordu anneme sonrası eşimi arayıp beni almasını istiyordum evli değilim büyük ihtimalle bilmiyorum tam sonra ablamla evimizin altındaki markete iniyoruz ablama sariliyorum o birşeyler alırken bende evin önüne gelen eşim ile kaçıyorum sadece şu sözü iyi hatırlıyorum senin bu yaptıkların yüzünden o çocuğun kaçması çok normal hiç üzülmüyorum iyi ki kendini kurtarmış kendini dedi ablam anneme🥲🥲🥲 sanırım benim hassas noktam olduğu için beni bu durum gebelikte çok etkiledi bu gebelikte hormonları dibine kadar yaşıyorum döndüm gece eşime sarıldım öyle uyumuşum 🥹🥹🥹
Mervekaram22 visnelicheescake bende kuzum çok kötü bir rüyayla uyandı. Gece yatamadım korktum 😨 sanırım hamilelikte insan çok değişik rüyalar görüyor
visnelicheescake ysmnyzr Evet ama mesela erkek kardeşim yok o nereden çıktı nasıl bir psikoloji ile gördüm bilmiyorum ailem ile görüşüyorum bu arada
ysmnyzr visnelicheescake hamilelik hormonlarıyla beraber görülebilir böyle saçma rüyalar çok takılmayın geçin
visnelicheescake Mervekaram22 Evet ya bir de cidden duygu seli yaşıyorum bu gebelikte kızımda hiç böyle değildim ben 🥲
Mervekaram22 visnelicheescake bende öyleyim kuzum en kötü günümüz böyle olsun 😂😂sen bebişin hareketlerini tam hissediyorsun değil mi
visnelicheescake Mervekaram22 Evet evet hissediyorum aşkım özellikle bu hafta Yani tam hissediyorum diyebilirim daha hareketli
visnelicheescake ysmnyzr yani öyle oluyor ama insan bir de üstüne hamile olunca her şeyi kafaya takar oluyor
[silindi] visnelicheescake acaba bu kaçma konusunu çok mu düşünüyorsun Bilinç altında tekrar tekrar yaşıyorsun 🙃
visnelicheescake [silindi] Hayır ya ben bu kaçma konusunda üstünde pek durmuyorum çünkü hani ailemle barışmışım ailemle konuşuyorum ama hani benim geçmişten kalan annemle ilgili mevzularım olduğu için sanırım o yüzden hassasin
Blossommm Ben de duygu durumu olarak çok aşağılardayım.Acı eşiğimi yüksek sanırdım ama berbat haldeyim. Hamile oluşumun mutluluğu kaygı,korku,melankoli,halsizlik,mide bulantısı aldı.
visnelicheescake Mervekaram22 yakında çıkar oraya da merak etme az kaldı zaten de kaldı şimdi şurasından